LIFESTYLE

Șoc pentru urmașii lui Cătălin Botezatu! Designerul și-a schimbat testamentul

FOTO: Facebook Catalin Botezatu

Sau cel puțin, așa a anunțat. Că era pe cale să facă o prostie, dar că a remediat, iar banii lui vor ajunge la persoane care chiar au nevoie de acești bani. Cătălin Botezatu nu a detaliat însă dacă și-a dezmoștenit fiii legitimi sau ilegitimi, sau dacă doar a modificat cuantumul, din averea care înainte de pandemie, era evaluată undeva la 100 de milioane de euro.

Prima dată când s-a vorbit despre un testament al celebrului creator de modă a fost înainte că Bote să fie operat pe cord.

”Urmașii mei sunt la fel de bine puși la punct, lăsați în așa fel încât să evit un scandal sau niște tâmpenii pe care le văd din păcate în momentul în care cineva pleacă dintre noi.

Este un testament, în cazul în care s-ar întâmpla ceva, tot, puțin, mult cât am eu, se va duce acolo unde trebuie, în niciun caz nu va fi consumat și hărtănit prin tribunale și împărțit la cineva…”, spunea Botezatu chiar atunci.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

S-a luptat cu cancerul

A doua oară când Cătălin Botezatu a adus în discuție testamentul a fost anul trecut, un an extrem de teribil pentru el.

Cătălin Botezatu a avut nu mai puțin de 6 intervenții chirurgicale în mai puțin de un an, după ce i-a fost descoperită întâmplător o tumoare, în timpul unei operații de apendicită suferită în Turcia. Medicii l-au anunțat pe Bote că trebuie să-i scoată o parte mare din colon și că este vorba de cancer.

Botezatu și-a menținut atunci dorința ca averea să ajungă la părinții lui, la copii, iar o parte destul de consistentă să ajungă și în proiecte caritabile, la un azil de bătrâni în special.

Designerul s-a răzgândit, se pare, în pandemie, când probabil a avut mai mult timp să-și pună gândurile în ordine. Și a decis că își va schimba testamentul pentru că ”unii poate nu merită”.

 

 

 

 

Comentarii: