SANATATE

Ce trebuie să faci pentru a avea o viaţă sănătoasă: Specialiştii ne spun totul

Ce trebuie să faci pentru a avea parte de o viaţă sănătoasă şi lipsită de griji? Este întrebarea pe care ne-o punem cu toţii şi încercăm să găsim cel mai potrivit răspuns. Ei bine, secretul stă în a avea un sistem limfatic sănătos.

 

Pentru a te bucura de o viaţă sănătoasă trebuie să ţii cont de buna funcţionare a celor două mari circuite din organismul uman şi anume sistemul circulator şi sistemul limfatic.

 

Dacă până acum te gândeai cum să faci ca să îţi îmbunătăţeşti circulaţia sagvnină astfel încât să nu te mai confrunţi cu extremităţile reci, simptom al unei circulaţii periferice deficitare, trebuie menţionat că şi sistemul limfatic joacă un rol extrem de important în menţinerea sănătăţii tale.

Cum încearcă diverse ţări din lume să încurajeze vaccinarea. UNDE se situează România

Cel mai bun tratament împotriva kilogramelor ÎN PLUS: infuzia din aceste plante-minune

Tort de ÎNGHEȚATĂ de ciocolată albă și fructe de pădure

Fiind cunoscut şi sub denumirea de „cel de-al doilea sistem circulator”, sistemul limfatic ajută la distribuirea nutrimenţilor în organism, dar mai presus de toate ajută la detoxifierea şi eliminarea impurităţilor.

Reglează-ți METABOLISMUL cu ajutorul băilor cu sare marină

ATENȚIE! Băuturile răcoritoare îți PROVOACĂ foame

Obiceiuri care îti perturbă somnul si implicit dieta

Având pe alocuri o acţiune asemănătoare cu cea a sângelui, cu marea diferenţă că sistemul limfatic nu are nici un fel de pompă care să îl menţină activ, aşa cum se întâmplă în sistemul cardiovascular. Motiv pentru care, dacă vrei să nu fii afectat de funcţionarea sa necorespunzătoare este bine să iei măsuri.

Oboseala de peste zi te face să rămâi acasă după ce ajungi de la servici? Foarte rău, pentru că ai nevoie să elimini în permanenţă tot ce este nociv în corpul tău. Toxinele şi mai ales impurităţile de la nivelul ficatului şi al rinichilor, conform adevarul.ro. Cu cât este mai sănătos şi activ organismul tău cu atât mai uşor se va curăţa şi va funcţiona mai bine. Motiv pentru care sportul nu ar trebui să lipsească din viaţa ta. În caz contrar, dacă nu ajuţi sistemul limfactic să funcţioneze corespunzător, te poţi confrunta cu apariţia ganglionilor inflamaţi, aspect ce va contribul la o serie de probleme de sănătate.

Comentarii: