FRUMUSETE SANATATE

Reglează-ți METABOLISMUL cu ajutorul băilor cu sare marină

Sarea marina extrasa din adincuri contine un intreg complex de substante minerale care actioneaza favorabil si are efecte terapeutice asupra organismului, ii dau o senzatie placuta de confort si prospetime.

Proprietatile terapeutice ale sarii marine sint: schimbarea hemodinamicii microcirculatorii regionale si centrale, actiune de calmare si antiinflamatoare, reglarea proceselor metabolice, imbunatatirea functionarii tesuturilor si organelor, notează thealternativedaily.com.

Amestecati in baie 350 de grame de sare marina (puteti sa o cumparati de la farmacie). In apa obtinuta trebuie sa stati 15-20 de minute. Aceasta procedura inlatura oboseala, calmeaza nervii. Starea pielii se imbunatateste, aceasta devine mai neteda si mai elastica. Temperatura solutiei cu sare marina pentru baie trebuie sa fie de 36-37 de grade, durata procedurii 10-15 minute, faceti 10-12 asemenea bai in 24 de ore.

Foto: Pinterest.com

Baile cu uleiuri eterice intaresc membranele celulare

Uleiurile eterice se folosesc cu scopul intaririi membranelor celulare, pentru stimularea proceselor metabolice, pentru imbunatatirea regenerarii pielii, pentru imbunatatirea alimentarii cu singe a celulelor pielii, pentru cresterea tonusului muscular.

Lucrurile care îţi influențează în mod INCONȘTIENT comanda la restaurant

Controversă în jurul noii jucării la modă,”Spinner”. Îi calmează sau nu pe cei mici?

Semnele care indică o ACIDITATE mare în corp

In cazul celulitei sint recomandate urmatoarele uleiuri eterice: de portocala, de mandarine, de lamiie, de grapefruit, de ienupar, de pin, de santal, de rozmarin.

Foto: Pinterest.com

Uleiul se amesteca bine cu un pahar de iaurt, temperatura apei pentru baie trebuie sa fie de 37 de grade Celsius. Durata procedurii este de 20 de minute.

De ce ouăle NU ar trebui ţinute în compartimentul de pe uşa frigiderului

Chimicalele ascunse în roşii: Ce trebuie să ştii pentru a nu avea probleme

Soțul ideal există? Cum AR TREBUI să fie…

In acest scop se folosesc mai multe amestecuri de uleiuri:

  • trei picaturi de ulei de ienupar, o picatura de rozmarin, o picatura de muscata, o picatura de levantica, o picatura de salvie.
  • patru picaturi de levantica, trei picaturi de lamiie, cinci picaturi de cimbru, cinci picaturi de rozmarin.
  • sase picaturi de cimbru, patru picaturi de rozmarin, doua picaturi de lamiie.
Foto: Pinterest.com

Comentarii: