SANATATE

Chimicalele ascunse în roşii: Ce trebuie să ştii pentru a nu avea probleme

Căutaţi cele mai bune roşii? Vă temeţi că unele dintre soiuri vă pot face rău? Ei bine, da! Unele sunt pline de chimicale, dar noi vă spunem cum trebuie să deosebiţi soiurile bune de cele care vă pot afecta sănătatea.

Roşiile sunt unele dintre cele mai cumpărate legume în România şi, cererea fiind mare, de multe ori se folosesc acceleratori pentru a se coace mai repede. Aceştia sunt dăunători şi nici nu fac ca roşiile să fie la fel de gustoase.

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal

În România există prezent 3500 de soiuri de roşii, potrivit România TV. Însă, multe dintre acestea nu sunt chiar în cea mai bună stare pentru a fi consumate din cauza substanţelor care le grăbesc coacerea. Roşiile coapte artificial sunt, de cele mai multe ori, mai tari decât cele naturale. Pentru a fi bune, cotorul nu trebuie să fie dur, iar culoarea trebuie să fie roşu deschis, nu maroniu.

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

Totuşi, cel mai bun mod în care poţi testa alimentul este să îl desfaci. Alveolele din interior trebuie să fie uniforme, iar interiorul să fie zemos. Dacă sucul este cleios, înseamnă că roşia a fost crescută din chimicale.

Citeste mai mult
Comentarii: