RELATII

Soțul ideal există? Cum AR TREBUI să fie…

Foto: nymag.com Chris Hemsworth

 

Toate il cautam si, de cele mai multe ori, nu observam ca il avem chiar langa noi!

Exista cateva semne care iti arata ca ai sotul ideal, esential este sa ti cont de ele. Asa ca, daca te intrebi daca ai ales persoana potrivita alaturi de care sa iti petreci viata, semnele acestea te pot ajuta sa gasesti un raspuns. Vei ramane surprinsa!

1. Nu se teme de probleme si este dispus oricand sa le solutioneze. Nu se pricepe numai sa spuna cuvinte frumoase, dar cand trebuie sa le puna in practica, nu ezita.

2. Poate pregati singur cina. Si face lucrul acesta fara a folosi toate vasele din bucatarie. Pentru multe femei este important ca sotul lor sa pregateasca singur cina. Si nu trebuie sa faca neaparat ceva special. Un lucru, oricat de simplu, este suficient pentru a-si face sotiile fericite.

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Porți bijuterii de aur zilnic? Avertismentul Comisiei Europene asupra PERICOLULUI ascuns din acest metal

3. Este alaturi de tine, chiar si atunci cand ai facut o greseala serioasa. Toti oamenii gresesc si, cand se intampla asta, au nevoie de sprijinul personelor dragi. Chiar daca ai gresit, cand sotul tau iti este aproape si te sustine, fara a da vina pe tine, inseamna ca ai sotul ideal.

4. Acorda atentie detaliilor. Asta nu inseamna ca trebuie sa isi aminteasca toate detaliile legate de tine, cum ar fi ceea ce purtai prima data cand v-ati intalnit. Insa, este important ca el sa stie care sunt lucrurile care conteaza pentru tine. Micile detalii pot face diferenta.

5. Stie cum sa te inveseleasca. Cand nu ai o stare foarte buna, iar sotul tau te ajuta sa iti schimbi dispozitia, atunci este un semn ca ai ales persoana potrivita.

Care sunt locurile în care femeilor le place să fie atinse și pe care bărbații le neglijează întotdeauna

Care este numărul perfect de parteneri sexuali?

6. Face compromisuri. Barbatul ideal va sti cum sa comunice cu oricine. Si va sti sa faca si compromisuri.

7. Nu uita de problemele voastre imediat ce a iesit din casa. Atunci cand iubesc pe cineva, oamenii fac persoana respectiva o prioritate. La fel si problemele acelei persoane.

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Motivul DISPUTEI dintre Jamie Oliver și un parlamentar din Australia

Mai mult sex duce automat la o relație mult mai fericită, nu? Cercetătorii au aflat ALTCEVA!

8. Opinia ta conteaza pentru el. Sotii nu trebuie doar sa traiasca impreuna. Ei trebuie sa fie si prieteni. Este importanta ca ei sa discute, sa isi exprime opiniile si sa le respecte.

Comentarii: