LIFESTYLE

Cu ce se confruntă Monica Anghel, chiar și în cea mai bună versiune. Dezvăluiri incredibile făcute de celebra cântăreață, de ce i se spune`moartea în vacanță`

teotrandafir.com

Cu ce se confruntă Monica Anghel, chiar și în cea mai bună versiune. Dezvăluiri incredibile făcute de celebra cântăreață, de ce i se spune`moartea în vacanță`.

Gura lumii nu o astupă nici pământul. Și cu siguranță, dacă ar trăi cineva ca să-i mulțumească pe alții, ce ar mai fi? Totuși, sunt și situații în care n-ai cum să nu spui ceva. De pildă, când era supraponderală, cântăreața Monica Anghel era comentată din cauza. Acum nu e bine nici că a slăbit aproape 30 de kilograme.

Artista e bombardată cu mesaje de la prieteni și chiar și de la necunoscuți care o critică pentru noul look. ”Mi s-a spus și că zici că aș fi „moartea în vacanță„, dar nu-mi pasă”, mărturisea recent Monica Anghel.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Monica Anghel și cea mai mare frică

Monica Anghel nu s-a apucat de slăbit din motive estetice, ci forțată de conjuctură. A fost nevoită să se opereze de urgență la coloană, după ce a fost dignosticată cu o dublă hernie de disc și cu o pareză de 98% la piciorul drept.

Ulterior, n-a avut încotro. Și s-a apucat să slăbească, fără să își taie stomacul și fără alte intervenții. Vedeta este acum un om fericit „Acum am 59,4 de kilograme. Merg zilnic la sală, se vede că s-au pus mușchi, am pus masă muculară. Eu fac tot ceea ce știu și pot eu ca să nu văd 6 acolo, când mă ruc pe cântar. În fiecare zi mă cântăresc, dimineața la prima oră. Și în fiecare zi sport, obligatoriu!”, a povestit Monica Anghel pentru Click.

„Eu sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și-mi merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum! Nu mă interesează ce comentează lumea, că aș fi prea slabă. Contează cum mă simt eu!”, a mai declarat îndrăgita cântăreață.

 

Comentarii: