LIFESTYLE

Cu divorțul și custodia, pe… Facebook! Ce mesaj a transmis fosta noră a lui Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu se mai gândesc la o împăcare. Chiar dacă sunt părinți a doi băieți minunați, chiar dacă s-au iubit la început cu adevărat, dovadă fiind faptul că au ajuns la altar, cântăreața și fiul fostului ministru nu mai iau în calcul o reconciliere.

Amândoi merg înainte cu procesele. Iar Bădălău junior, se pare, merge înainte și cu viața privată, cel puțin așa susțin tabloidele care scriu, nici mai mult, nici mai puțin, nu doar că s-a cuplat cu Daniela Crudu, dar a și adus-o să locuiască în vila lui.

Între timp, Claudia Pătrășcanu continuă să li se plângă prietenilor virtuali că este… amenințată. “Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru!

Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii. ”, scrie cântăreața pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Îi e teamă să nu piardă?

Din cuvintele Claudiei se poate reține lesne faptul că solista se teme ca nu cumva să piardă custodia celor doi băieți. Și asta, în ciuda faptului că în România, instanțele aleg în cazuri extrem de rare să acorde custodie exclusivă sau să o exludă pe mamă, în general fiind vorba doar despre situații extrem de grave când acest lucru se întâmplă.

”Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot!

Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care nu vor să fie luați de lângă mama lor! Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!

Celor care mă simpatizați de ani buni, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de-a lungul timpului.  Știu că răbdarea și credința ne ajută în orice situație și las totul în mâinile Domnului!”, este mesajul postat de Claudia pe Facebook.

 

 

 

Comentarii: