LIFESTYLE

Cum a cucerit Cristi Borcea atâtea femei, secretul lui este dezvăluit chiar de el! Ce dependență are milionarul

Faima de Don Juan a lui Cristi Borcea este deja arhi-recunoscută atât prin numărul copiilor pe care i-a procreat milionarul, cât și prin numărul cuceririlor din palmares. Ca să glumim un pic, are mai multe femei la activ decât are Dinamo titluri. Cum de le-a cucerit Borcea pe toate și cu ce anume le-a dat gata, s-au întrebat mulți, pentru că uneori nu doar milioanele în cont sunt suficiente pentru a atrage femeile frumoase ca un magnet.

„Cred că un bărbat atent, elegant, manierat, care se îngrijeşte şi ştie să poarte o conversaţie, care are capacitatea de a face o femeie să zâmbească are întotdeauna mai multe şanse în viaţă, în general.

Am o personalitate pozitivă, iar firea mea jovială şi veselă, mereu optimistă este un atu în orice contact interuman”, a explicat Cristi Borcea pentru OK Magazine. Și tot acolo și-a mărturisit și dependența de… tratamente estetice.

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac.

Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a mai spus Borcea, care se declară un bărbat fericit și foarte îndrăgostit de ultima soție.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

Au apelat la fertilizare in vitro!

Despre Valentina, Borcea este convins că Valentina este jumătatea lui, sufletul pereche. Iar fostul model nu și-a făcut niciodată griji în ceea ce privește renumele de cuceritor al afaceristului. Abia acum a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ei, cel mai bine păzit secret al lor.

”Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.

Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate”, a spus Valentina Pelinel pentru OK Magazine.

 

 

 

 

 

Comentarii: