LIFESTYLE

Simona Halep, despre Covid 19: ”Am avut febră, dureri de cap și dureri musculare!”

S-a protejat cât a putut, a refuzat turnee, dar tot nu a putut evita infectarea cu coronavirus. Simona Halep, locul 2 WTA, a povestit pentru Digisport ce simptome a avut și cum s-a simțit în toată acea perioadă, pe 31 octombrie fiind depistată pozitiv la test.

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. Eu m-am protejat mult la turnee, probabil că l-am luat din oraş, am avut treburi de rezolvat, dar cred că trebuie să ne protejăm foarte mult.

Nu sunt de acord cu ce aud, am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Cine nu crede, greşeşte. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Îmi e teamă de o altă carantină, am stat 14 zile în casă, nu mi-a fost deloc uşor, sper să nu mai fie cazul”, a spus Halep la Digisport.

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să facă pacienții COVID care se tratează acasă: Regulile esențiale pentru a NU dezvolta complicații

Acuzată că face PR!

Pe 9 noiembrie, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de Covid-19 și le-a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în această perioadă. Cum însă Simona a fost izolată la domiciliu în toată acea perioadă, poza urcată de ea pe rețelele de socializare a stârnit contorverse.

Au fost fani ai sportivei care au acuzat-o direct că ar fi intrat în rândul vedetelor care fac PR pentru Covid, iar unii dintre ei chiar i-au dat unfollow din acest motiv.

 

 

 

 

Comentarii: