LIFESTYLE

Cum a fentat Jean de la Craiova moartea în explozia de la Mihăilești: ”Dumnezeu ne iubește pe toți!”

În urmă cu 17 ani, s-a produs la Mihăilești unul dintre cele mai grave accidente care s-au petrecut vreodată în România. Cisterna implicată, care transporta 20 de tone de azotat de amoniu, a explodat. 18 oameni și-au pierdut viața, iar alții 13 au fost grav răniți.

Chiar în acea zi, Jean de la Craiova ar fi trebuit să aibă o cântare la o nuntă din Buzău. Și drumul lui ar fi trecut fix pe unde a avut loc explozia. De câte ori își amintește asta, celebrul manelist se cutremură. Pentru că sigur ar fi tranzitat acea zonă!

CITEȘTE ȘI: INVENȚIA uimitoare a unei românce: un material care poate obţine electricitate din corpul uman

”Aș fi cântat acum de peste nori!”

Îndrăgitul cântăreț de manele este convins că la mijloc a fost voia Domnului. „Cu o săptămână înainte, m-au sunat oamenii că se amână nunta pentru a doua zi, dacă sunt liber. Și Dumnezeu a făcut ca nunta să fie amânată pentru a doua zi.

Dacă era să nu se amâne nunta, eu ajungeam în ziua respectivă, la coada de mașini acolo, și eu fiind mai curios, mă duceam în față sa văd ce s-a întâmplat acolo.

Și probabil la ora și momentul ăla mă aflam și eu acolo și poate ca astăzi cântam pe nori, dar s-a amânat a doua zi.
ix a doua zi am trecut pe acolo, am deviat puțin că era o groapă imensă. Dumnezeu ne iubește pe toți, dar noi suntem așa cum suntem”, povestește Jean de la Craiova într-un interviu.

 

 

 

Comentarii: