LIFESTYLE

Iulia Vântur s-a întors în țară! A fugit de pandemie și l-a lăsat pe Salman Khan în India

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Salman Khan! A lăsat totul pentru el, carieră în televiziune, familie și s-a mutat în India, acolo unde și-a dat un restart vieții.

Iulia se bucură de succes în țara iubitului ei, a învățat limba, s-a lansat în muzică și duce o viață luxoasă la brațul megastarului de la Bollywood. Totuși, fosta prezentatoarea a recunoscut mereu că le duce dorul părinților, dar din cauza pandemiei, a fost extrem de greu să ajungă și să-i vadă.

La un moment dat, odată cu explozia de cazuri de covid în India, Iulia a făcut dezvăluiri despre situația de acolo. ”Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital.Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen.
Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor. Voi veni în curând acasă”, a spus vedeta, la un post de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Pisicile cu DOUĂ FEȚE! Cum explică cercetătorii înfățișarea felinelor

”Nimic nu este mai puternic ca dragostea de mamă!”

Iulia Vântur s-a ținut de promisiune și a ajuns, într-un final, acasă, la familia ei, imediat du Paște. Revederea cu mama ei a fost extrem de emoționantă, cumva exact ca-n filmele indiene. Cu lacrimi, cu îmbrățișări și cu vorbe frumoase.

Mai mult, Iulia a împărtășit cu prietenii ei de pe Instagram momentele. ”Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toata viața.

Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvantată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme. Vă povestesc totul în curând”, a scris vedeta în dreptul filmulețului pe care l-a postat.

 

 

 

 

Comentarii: