LIFESTYLE

Cum ar putea Prințul Harry să își piardă dreptul de a locui în America: Ce spune un fost procuror american

Cum ar putea Prințul Harry să își piardă dreptul de a locui în America după ce a recunoscut că a folosit droguri psihedelice. Încălcarea legilor americane privind imigrația ar fi motivul principal, susține un avocat, conform GB News.

Samuel Dewey de la Heritage Foundation a vorbit despre cererea de viză a soțului lui Meghan Markle și relocarea în Statele Unite.

Cum ar putea Prințul Harry să își piardă dreptul de a locui în America

Prințul Harry ar putea fi deportat din America, după ce a recunoscut că a folosit drogurile psihedelice.

Samuel Sewey nu este singura persoană care sugerează că ducele de Sussex ar putea fi deportat din Statele Unite ale Americii. Fostul procuror Neama Rahmani a declarat anterior pentru Page Six: ‘O recunoaștere a consumului de droguri este de obicei un motiv de inadmisibilitate’.

CITEȘTE ȘI: Un star de la Hollywood, în spatele scandalului generat de cartea Prințului Harry – Rolul decisiv jucat de George Clooney

Explicația unui fost procuror: „Este un motiv de inadmisibilitate’

Prințul Harry ar putea fi deportat din America, după ce a recunoscut că a folosit drogurile psihedelice. Explicația unui fost procuror: „Este un motiv de inadmisibilitate’

Heritage Foundation a făcut eforturi ca guvernul SUA să elibereze documentele Prințului Harry pentru a verifica dacă acesta a mărturisit că a consumat droguri înainte de a se muta în California.

Soțul lui Meghan Markle a recunoscut că a luat marijuana, ciuperci magice și cocaină în cartea sa, Rezerva. Fundația Heritage a depus anterior o plângere legală împotriva Departamentului de Securitate Internă, în încercarea de a obține accesul la cererea pentru viză depusă de Prințul Harry, potrivit a1.ro.

Astfel, Prințului Harry i-ar putea fi, teoretic, interzis să solicite cetățenia sau chiar să fie deportat dacă se constată că nu a dezvăluit faptul că a consumat droguri și în actele oficiale. Soția lui Harry, Meghan Markle, este cetățean american și s-a născut în Los Angeles.

Fiica lor, Prințesa Lilibet, s-a născut în Santa Barbara, dar fiul lor, Archie, a fost venit pe lume la Spitalul Portland din Londra.

Ce spunea Prințul Harry despre consumul de droguri

Ducele de Sussex a susținut anterior că consumul de droguri l-a ajutat să facă față traumelor din trecut, susținând: „Mi-a adus un sentiment de relaxare, eliberare, confort’.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA a declarat recent, conform sursei citate anterior: „Înregistrările vizelor sunt confidențiale în conformitate cu secțiunea 222(f) din Legea privind imigrarea și naționalitatea (INA); prin urmare, nu putem discuta detaliile cazurilor individuale de viză’.

Prințul Harry nu va beneficia de protecția polițiștilor în Marea Britanie

Prinţul Harry a pierdut recent o acţiune în justiţie prin care solicita dreptul de a putea plăti pentru a beneficia de protecţia poliţiei când se află în Marea Britanie. Decizia a fost luată de Înalta Curte din Londra, relatează BBC.

Contestaţia prinţului Harry a fost o încercare legală de a menţine protecţia poliţiei – acordată în mod normal familiei regale şi personalităţilor publice – după ce a renunţat la îndatoririle sale de membru activ al familiei regale, notează News.ro.

CITEȘTE ȘI: Boala de care a suferit soția prințului Harry ani la rând: La ce a apelat Meghan pentru a se vindeca

Avocaţii Ministerului de Interne s-au opus ideii de a permite persoanelor bogate să „cumpere” securitate de la poliţie, iar judecătorul le-a dat dreptate şi a decis să respingă demersul lui Harry.

Această hotărâre a urmat unei audieri de o zi în instanţa de la Londra, săptămâna trecută. De atunci, ducele şi ducesa de Sussex au fost implicaţi în ceea ce purtătorul lor de cuvânt a descris ca fiind o „urmărire aproape catastrofală” a maşinii lor în care au fost implicaţi paparazzi, la New York.

Comentarii: