LIFESTYLE

Un star de la Hollywood, în spatele scandalului generat de cartea Prințului Harry – Rolul decisiv jucat de George Clooney

Se pare că Harry ar fi fost sfătuit să-l aleagă pe câștigătorul premiului Pulitzer, J.R Moehringer, pentru a-și scrie memoriile savuroase de un cuplu apropiat şi mai ales, de încredere.

El este un star de la Hollywood, ea, un avocat faimos, care a câștigat multe procese. Vorbim despre George Clooney și soția sa Amal Alamuddin, prieteni apropiați ai fostului prinț, care, de altfel, au şi participat în 2018 la nunta acestuia cu Meghan.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry spune toate secretele Casei Regale! I-a cerut reginei Elisabeta un lucru înainte de nunta cu Meghan Markle. Iar Prințul William a înnebunit!

Se pare că ei ar fi fost cei care i-ar fi sugerat ducelui de Sussex un ghostwriter priceput, precum autorul cărții „Open” (bestsellerul care povesteşte viaţa lui Andrè Agassi).

Dezvăluirea a fost făcută de Tina Brown, jurnalist și autorul „The Palace Paper”, care a adăugat că Prințul Harry și J.R Moehringer ar fi lucrat cot la cot timp de aproximativ un an pentru „Spare”.

Clooney-Alamuddin sunt prieteni apropiați ai scriitorului. În acest moment, actorul lucrează la o ecranizare a romanului „The Tender Bar”, scris de Moehringer în 2005, care îl va avea în rolul principal pe câștigătorul Oscarului, Ben Affleck.

CITEȘTE ȘI: Boala de care a suferit soția prințului Harry ani la rând: La ce a apelat Meghan pentru a se vindeca

În plus, se pare că Amal Alamuddin ar fi ajutat-o pe Meghan Markle să se integreze în atmosfera de la Londra.

Comentarii: