LIFESTYLE

Cum arată Shiloh Jolie Pitt, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt / GALERIE FOTO

Shiloh Jolie Pitt, superba fiică a actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt, prima fiică biologică a fostului cuplu de la Hollywood, a împlinit pe 1 iunie 11 ani.

În ciuda faptului că este prima fiică biologică a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, fetiţa a reuşit să evolueze în afara reflectoarelor, în majoritatea timpului, potrivit Mediafax.

Shiloh s-a născut în Namibia în 2006, fiind cel de-al patrulea copil al familiei Jolie-Pitt. Copila a ocupat locul doi pe lista Forbes a celor mai importanţi copii de la Hollywood şi a apărut pe coperta revistei People la scurt timp după ce s-a născut.

HOROSCOPUL PĂRINȚILOR: Cum îţi îngrijeşti copilul în funcţie de zodie

IMAGINI SPECTACULOASE! Iată cum traversează râul această bătrânică pentru a merge la cumpărături

Fetiţa de 11 ani are o fundaţie care îi poartă numele, creată de părinţii ei în Namibia, care protejează animalele. Fundaţia are chiar şi un ghepard pe care îl cheamă Shiloh, iar fetiţa Angelinei a declarat că „abia aşteaptă să viziteze Naankuse pentru a se întâlni cu ea însăşi”.

Ce PREȚ are oja folosită de 28 de ani de Regina Elisabeta

WOWWW!!! Cum arată Sistine Stallone, fiica lui Sylvester Stallone! / GALERIE FOTO

Când apare în public, Shiloh preferă un stil vestimentar băieţesc. Din garderoba ei nu lipsesc vestele, papionul sau costumele de inspiraţie masculină.

Comentarii: