SANATATE

Cum grăbești procesul de vindecare atunci când ești răcit: Încearcă trucul cu folia de aluminiu

Foto: Pinterest.com

De ce să îți înfășori picioarele în folie de aluminiu și ce efecte are asupra organismului. Cu toții suntem familiarizați cu folia de aluminiu. Mulți oameni o folosesc în bucătărie, dar nu mulți s-ar gândi să o folosească pentru a înfășura părți ale corpului cu aceasta.

Poate părea o idee ciudată, dar se pare că folia de aluminiu este un produs excelent pentru afecțiunile tale de zi cu zi.

Folia de aluminiu, beneficii

Împachetarea părților corpului în folie de aluminiu poate aduce multe avantaje și beneficii. De exemplu, este un remediu excelent pentru oboseală, ameliorează articulațiile dureroase, ameliorează durerea cauzată de arsuri și poate fi folosită chiar și pentru a vă ajuta să vă vindecați de o răceală.

CITEȘTE ȘI: Mineralul care previne răceala și scurtează durata acesteia: Ce contraindicații are

Folia de aluminiu, tratament pentru răceală

Iată de ce ar trebui să vă înfășurați picioarele în folie de aluminiu. Luați mai multe foi de aluminiu și înfușurați-le în jurul picioarelor. Lăsați-le timp de aproximativ o oră. Apoi scoateți folia timp de aproximativ o oră pentru a vă lăsa picioarele să respire și apoi reluați procedeul. Repetați acest proces în fiecare seară. După două nopți, vei observa deja diferența.

Pentru a trata gripa și răceala, înfășurați-vă picioarele în cinci-șase straturi de folie de aluminiu, punând un strat de pânză sau hârtie între fiecare strat. Lăsați-le timp de o oră. Îndepărtați-o și repetați procesul după două ore. Faceți acest lucru de trei ori și veți scăpa de gripă și răceală, arată Tips and Tricks.

Folia de aluminiu ameliorează durerile

Împachetarea articulațiilor într-o folie de aluminiu poate ajuta, de asemenea, împotriva durerii. Puteți utiliza un bandaj pentru a menține folia în locul său în mod corespunzător. Înfășurați folia în jurul articulației dureroase înainte de a merge la culcare și păstrați-o în loc în timpul nopții. Faceți acest lucru timp de aproximativ 7 nopți, iar rezultatele se vor vedea.

Dacă aveți dureri la nivelul articulațiilor, gâtului, spatelui, piciorului sau brațului, înfășurați zona afectată cu folie de aluminiu și fixați-o cu un bandaj. Lăsați-o să stea cel puțin trei-patru ore sau peste noapte. Veți obține ușurare. Dacă durerea persistă, încercați această metodă în mod regulat timp de 10 până la 12 zile și veți scăpa complet de durere.

Folia de aluminiu reduce oboseala

Ultimul nostru sfat este excelent pentru atunci când suferiți de oboseală. În acest caz, puneți câteva foi de folie de aluminiu în congelator timp de două până la patru ore. Apoi puneți foile pe față, în special pe pleoape și obraji. Veți simți cum folia de aluminiu începe să acționeze. Aceasta are un efect relaxant.

Înfășurarea picioarelor în folie de aluminiu te va face să te simți energizat. Cum, vă întrebați? Pur și simplu, puneți câteva benzi în congelator timp de aproximativ două-trei ore, apoi înfășurați-vă picioarele cu aceste benzi. Puteți încerca, de asemenea, să puneți aceste benzi congelate și pe față. Metoda nu numai că vă va ajuta să vă relaxați mușchii și să atenuați semnele de stres, dar va înlătura instantaneu și semnele de oboseală și insomnie.

CITEȘTE ȘI: Cum știi că ai gripă și nu doar o răceală: Detaliul care face diferența

Folia de aluminiu, efect asupra arsurilor minore

Folia de aluminiu poate fi folosită ca un prim ajutor pentru a ajuta la vindecarea arsurilor minore. O înfășurare cu folie de aluminiu va ajuta la ameliorarea durerii și la reducerea inflamației pielii. Înainte de a înfășura folia de aluminiu, acoperiți rana cu tifon, după ce ați curățat și aplicat un unguent peste arsură, potrivit Asia News.

Comentarii: