LIFESTYLE

Cum îl descrie Andreea Marin pe actualul ei iubit: ”Am un partener care seamănă mult cu tata!”

Că a vrut sau nu, viața amoroasă a Andreei Marin s-a desfășurat tot timpul la vedere, ținând cont de faptul că este o vedetă de prim rang. A bifat trei căsnicii până în prezent și acum trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Invitata podcastului „Fain și simplu” al lui Mihai Morar, Andreea Marin a vorbit, printre altele, și despre calitățile lui Adrian Brâncoveanu, fost diplomat, despre care la un moment dat, a spus că a ajuns în viața ei atunci când avea mai mare nevoie. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar a fost exact ce trebuie.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile pe care ar trebui să le ceri MEREU într-o relație

”Nu trăiesc ca să-i mulțumesc pe alții!”

De altfel, „Zâna Surprizelor” a susținut mereu că divorțul nu este o dramă prin definiție. Și că atunci când nu mai rezonezi cu cel de lângă tine și simți că nu se mai poate salva nimic, este mai bine să o iei pe alt drum.

„Am învățat de la o relație la alta, nu trăiesc pentru părerile celorlalți, nu trăiesc ca să-i mulțumesc pe ceilalți. Pentru fiecare vine acel moment de bine.

Acum, la 47 de ani, sunt fericită pentru că-mi știu limitele, fac ce-mi place, am un partener de viață care seamănă mult cu tatăl meu! Tata era un om foarte sensibil, o combinație rară de putere, om cât bradul, și sensibilitate, un bărbat romantic, altruist”, a explicat Andreea Marin.

 

 

 

 

Comentarii: