LIFESTYLE

Sfaturi de la Corina Chiriac! Cum răzbate celebra cântăreață prin pandemie

La 72 de ani, Corina Chiriac a slujit cântecul românesc mai bine de jumătate de secol. A lansat șlagăre nemuritoare, care și acum sunt fredonate de toți românii. A compus piese celebre și a prezentat emisiuni de succes la televiziuni private.

Și totuși, viața Corinei Chiriac, una dintre vocile de aur ale muzicii ușoare românești, nu este deloc lipsită de grija zilei de mâine. Pandemia a picat cum nu se poate mai prost, mai ales că îndrăgita artistă devenise o obișnuită a festivalurilor unde era invitată specială, împreună cu mai mulți soliști din generația ei.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Poate dacă bănuiam ce vremuri vin…”

Totuși, nu se victimizează, iar pandemia a fost un hop pe care a trebuit să învețe să-l gestioneze. „Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…

Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber”, a mărturisit Corina Chiriac pentru Click.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei!”, a mai spus celebra cântăreață.

 

 

 

Comentarii: