LIFESTYLE NUTRITIE

Cum își începe ziua Regele Charles: Ceaiul pe care il bea în fiecare dimineață scade colesterolul, elimină riscul de AVC și cancer

Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare dimineață. Scade colesterorul, elimină riscul de accidente vasculare cerebrale și cancer. Este și bun la gust.

Regele Charles și starea de sănătate au fost subiecte larg dezbătute după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Un fost secretar de presă de-al regelui a dezvăluit care este ritualul lui dimineața la prima oră.

Ceaiul este servit în timpului micului dejun copios pe care îl preferă regele, consumul acestui ceai fiind o regulă de la care acesta nu se abate niciodată.

CITEȘTE ȘI: Prințul Charles și degetele umflate: Ce indică aspectul de degete de cârnați

Ceai Darjeeling

Potrivit nutriționistului de la Lifesum, Signe Svanfeldt, regele Charles obișnuiește să bea în fiecare dimineață o ceai Darjeeling, care contribuie la menținerea sănătății inimii și la normalizarea tensiunii arteriale.

Pe lângă acest ceai, regele mai bea un pahar mare de suc proaspăt de fructe, având un boost de vitamine încă de la primele ore ale dimineții.

”Ceaiul Darjeeling are numeroase beneficii pentru sănătate grație proprietăților antioxidante și, în plus, este o sursă bogată de vitamine și polifenoli, fapt pentru care normalizează tensiunea arterială, reduce inflamațiile și contribuie la menținerea sănătății inimii.”, a declarat nutriționistul, notează Digi World care citează publicația britanică Mirror.

CITEȘTE ȘI: Informaţii din interior: Ciudăţeniile Prinţului Charles. Ce se întâmplă în fiecare zi cu pantofii săi

Ceaiul Darjeeling conține, printre altele și quercetină, un compus asociat cu reducerea riscului de ateroscleroză. Totodată, flavonoidele ajută la reducerea hipertensiunii, a inflamațiilor și a riscului de apariție a bolilor vasculare, mai notează Digi World.

Comentarii: