LIFESTYLE

Informaţii din interior: Ciudăţeniile Prinţului Charles. Ce se întâmplă în fiecare zi cu pantofii săi

wikimedia.org

Faptul că este primul în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii pare că și-a pus amprenta asupra comportamentului Prințului Charles.

Prințul de Wales în vârstă de 69 de ani a dobândit o poreclă în rândul servitorilor săi: prințul răsfățat. Acest lucru se datorează faptului că, după cum putem vedea în noul documentar Serving the Royals: Inside the Firm, Charles pare a avea nevoie de ajutor pentru a face orice.

CITEȘTE ȘI: Regulile CIUDATE pe care trebuie să le respecte familia regală britanică. De ce le sunt interzise fructele de mare

„Pijamalele sale sunt călcate în fiecare dimineață, șireturile sale sunt călcate zilnic cu fierul, dopul de la cadă trebuie să fie într-o anumită poziție, iar apa trebuie să aibă temperatura potrivită”, a dezvăluit Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana în documentar.

Burrell a mai spus și că „valeții storc doi centimetri de pastă de dinți pe periuța acestuia în fiecare dimineață”.

În plus, majordomii săi mai trebuie să îi aducă acestuia obiecte care sunt la distanță de câțiva pași. „Într-o zi, acesta m-a chemat pentru că o scrisoare primită de la Regină căzuse în coșul de gunoi și voia ca eu să o ridic”, a mai spus Burrell.

Nu este prima dată când comportamentul Prințului Charles ajunge pe prima pagină a ziarelor. O carte scrisă de către Tom Bowers, „Rebel Prince, The Power, Passion And Defiance of Prince Charles,” include interviurile a mai mult de 120 de persoane care dezvăluie poveștile lor legate de munca în slujba familiei regale.

CITEȘTE ȘI: Însărcinată la Casa Regală: Reguli ciudate pe care trebuie să le respecte Meghan Markle, soţia Prințului Harry

Se pare că fostul soț al Prințesei Diana aducea propriul său colac de toaletă atunci când călătorea și își schimba hainele de cinci ori pe zi și nu venea la cină fără propria sa mâncare.

Comentarii: