LIFESTYLE

Cum poți să bei ALCOOL până nu mai poți și, totuși, să pleci acasă cu mașina

Dacă vrei să iei o cină delicioasă însoţită de o sticlă de vin la noi, trimitem un şofer care te va aduce la restaurant şi te va duce înapoi acasă, pe tine şi, bineînţeles, pe cei cu care vei servi cina. Trebuie doar să rezervi o masă şi să specifici ora şi adresa din Remetea Mare de unde să te luam. Şoferul probabil că nu va arăta ca cel din imagine, dar te vei bucura de faptul că poţi consuma alcool la cină fără să conduci” este mesajul postat pe o reţea de socializare de către administratorii unui restaurant din localitatea Remetea Mare, judeţul Timiş.

George Momirov, patronul restaurantului din localitatea Remetea Mare, aflată la aproximativ zece kilometri de Timişoara, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că prin această campanie se asigură clienţilor care doresc să consume alcool la cină transport gratuit, dus-întors, cu scopul de a-i determina să nu se mai urce băuţi la volan.

Campania a debutat în martie şi va continua în lunile următoare. Deocamdată, beneficiază de transport gratuit la cină, dus-întors, doar clienţii din localitate, urmând ca în viitor serviciul să se extindă.

George Momirov spune că localnicii sunt încântaţi de ideea de a beneficia de transport dus-întors, dacă iau cina în restaurantul din Remetea Mare.

“Reacţiile sunt ok, localnicii sunt fericiţi, încântaţi de idee. Pe clienţi îi aduc eu şi cei doi şoferi pe care-i am angajaţi cu maşina. Campania va continua şi în lunile următoare. Pe mine m-a interesat să vină oamenii la restaurant, să vadă de ce servicii pot beneficia, cum am modernizat spaţiul. De asemenea, ne-am gândit că aceasta ar fi o variantă să bea omul o bere sau un vin liniştit, să mănânce şi să plece acasă fără să se urce la volan. Am văzut vara trecută, de exemplu, oameni care au băut o bere, două şi au plecat cu maşina lor acasă. Ne dorim să încurajăm şi consumul de vin la cină, e sănătos măcar un pahar de vin pe zi să bem”, -a declarat patronul restaurantului Jack.

Transportul gratuit la cină se asigură în intervalul orar 16.00 – 22.30, în fiecare zi.

Comentarii: