LIFESTYLE

FOTO/ Cum să fluieri?

Foto: BrightSide

Multă lume se chinuie din răsputeri să înţeleagă cum se flueieră folosind degetele, mai ales datorită faptului că un astfel de fluierat este foarte puternic.

Cei de la BrightSide, ne arată cum se procedează:

***

1.Formează litera ”A” folosind indexul și degetul mijlociu, iar cu degetele rămase îndoaie-le ca și când ai strânge pumnul.

2. Suge-ți buzele ușor, răsucindu-le înspre dinți. S-ar putea să nu îți reușească din prima, mai ales pînă vei testa cât de mult trebuie să-ți strîngi buzele.

3. Acum va trebui să-ți fixezi limba în poziția corectă. Cu ajutorul degetelor, apăsați limba înapoi în gură și, ușor, apăsați vârful în jos. At trebui ca limba ta să fie întoarsă astfel încât să formeze o curbă. Degetele nu trebuie să fie mai mult de un sfert în interiosul gurii.

4. Expirați prin pasajul de aer care se formează în gură. În cazul în care se simte că aerul trece numai peste buza de jos, este bine, ați urmat întomai instrucțiunile și le-ați făcut în mod corect.  În cazul în care se simte că aerul trece și prin buza de sus, trebuie să reduci dimensiunea culoarului de aer, folosindu-ți degetele.

Comentarii: