FRUMUSETE LIFESTYLE MODA

La 58 de ani, fotomodelul Lou Kenny dezvăluie secretul tinereții fără bătrânețe

Foto: Instagram

Cu siguranță, Lou Kenny este una dintre femeile cărora li se aplică sintagma tinerețe fără bătrânețe. În vârstă de 58 de ani, Kenny este încă pe podium, la diferite prezentări de modă.

Arată impecabil, atât corpul cât și fața ei emanând o strălucire aparte. Dar care sunt secretele tinereții veșnice? Ce trebuie și noi să facem pentru a avea un corp de invidiat și un look atât de rafinat?

Pune șamponul în păr cât timp este încă uscat, practică yoga, nu te uita în jos la telefon în timp ce mergi, sunt doar câteva dintre secretele menținerii tinereții, împărtășite de fotomodelul internațional care a atras toate privirile la prezentarea Vogue Australia din cadrul Virgin Austalia Melbourne Fashion Festival (VAMFF), ce a avut loc în urmă cu două săptămâni, așa cum informează metro.co.uk

”Desigur că este bine ca în fiecare zi să avem timp să facem gimnastică, dar, dacă nu aveți timp, puteți să mergeți pur și simplu la o plimbare pe stradă”, este primul sfat pe care care fotomodelul fără vârstă îl dă tuturor femeilor.

”Dacă facem un efort și conștientizăm felul în care noi practic respirăm și dacă ne corectăm și să mergem cu spatele drept, aceste lucruri pot face minuni pentru postura ta și pentru sănătatea ta”, continuă fotomolelul în interviul acordat celor de la dailymail.co.uk

”În zilele noastre, toată lumea merge cu capul în jos, uitându-se la telefoane, iar acest lucru tensionează întreg corpul. Pentru a ne corecta postura trebuie să mergem drept, cu capul în sus” precizează mai apoi Kenny.

Lucrând câteva decenii cu diverși makeup artiști și hairstiliști, ea a învățat câteva trucuri bune. Astfel, în ceea ce privește îngrijirea părului este  de a pune șamponul pe părul uscat și nu pe părul umed, cum facem de obicei. Apoi să îl clătim la duș, iar mai apoi ne putem continua rutina ca de obicei.

Deasemenea,  pentru a-și menține părul hidratat, singurul tratament pe care îl apică Lou Kenny este uleiul de cocos pe care îl pune în păr și stă cu el câteva ore, însă atunci când nu are ceva urgent de făcut, lasă uleiul de cocos în păr chiar mai multe zile.

Comentarii: