FRUMUSETE RELATII

Vizită la SOCRII? Ce MAKEUP poți purta?

Trebuie să mergeți în vizită la socrii sau e prima dată când iubitul v-a invita să-i cunoșteți părinții și, firesc, vreți să lăsați o impresie bună?

Nu intrați în panică!! Respirați adânc și începeți să vă puneți la punct vizita la părinții soțului sau iubitului. Știți momentul când în casa socrilor intră o domnișoară pe tocuri cui foarte înalte, cu un machiaj foarte puternic, cu un miros de parfum la fel de puternic și cu o atitudine arogantă?

Ei, bine, acest lucru este exact ce nu vreți să faceți când mergeți la socrii! Toate acestea le puteți purta/ avea când ieșiți undeva cu soțul sau iubitul, dar nu când mergeți la părinții lui. O ținută lejeră și ușor elegantă, un machiaj curat și fresh și o coafură lejeră vă va ajuta să lăsați o impresie bună socrilor, desigur alături de o atitudine elegantă și sociabilă. Ceea ce, cu siguranță, vă va face să evitați din start multe discuții în viitor…

Pentru a vă inspira în alegerea coafurii și a machiajului, special pentru genul de vizite în care nu ai a doua șansă, drept urmare nu trebuie să greșești, v-am pregătit video-ul de mai jos.  Mult succes!

Comentarii: