MODA

Cum să combini hainele pentru a părea mai înaltă. Combinațiile care nu dau greș niciodată

vogue.it

Eşti mignonă sau pur şi simplu îţi doreşti să pari mai înaltă? Dacă eşti mică de statură, transformă această caracteristică într-o calitate purtând haine care dau impresia de înălţime. Iată câteva trucuri în acest sens! Nu doar că vei fi percepută ca fiind mai înaltă, vei arăta şi mai slabă decât de obicei.

Ţine cont de câteva sfaturi şi fă mici modificări în garderobă. De acum înainte, achiziţionează mai multe haine care alungesc. Renunţă să mai porţi tocuri înalte şi poartă rochii şi bluze în dungi verticale, pentru că acestea alungesc vizual silueta.

Dacă eşti mică de statură, poţi purta în continuare blugi pe forma piciorului şi fuste pe corp, tip stilou, pentru că acestea dau impresia de înalt. Când vrei să porţi haine largi, cum sunt cardiganele, este obligatoriu să ai pe dedesubt outfituri potrivite cu măsurile tale. Altfel, vei da senzaţia că hainele sunt mari de tine, accentuând că eşti mică de statură.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la cumpărături: Cinci semne care îți arată că hainele sunt de proastă calitate

Poartă blugi evazaţi sau cu talie înaltă

Blugii cu talie joasă sunt în trend, la fel şi cei evazaţi. Ambele modele de pantaloni au revenit în forţă şi sunt ideale pentru femeile care îşi doresc să fie mai înalte. Când porţi fuste şi pantaloni scurţi, mizează pe cei cu talie înaltă. Modelele cu talie joasă reduc optic înălţimea, potrivit clickpentrufemei.ro.

Optează pentru pantofi în culori neutre

Dacă poţi pantofi cu toc de câţiva centimetri, adaugi înălţime staturii tale. Efectul este potenţat dacă alegi încălţăminte în culori neutre, nude. Nuanţele nude alungesc optic linia picioarelor, indiferent dacă porţi o fustă scurtă sau o pereche de blugi tip boyfriend.

CITEȘTE ȘI: Trucuri utile zi de zi: Cum scapi fără apă de mirosurile neplăcute din haine și pantofi

Ţine cont de regula treimilor

Când îţi alegi hainele, evită obiectele vestimentare care înjumătăţesc silueta, cum ar fi ţinutele deux-pièces. De exemplu, ia un tricou sau o bluză mai lungă, peste fund, şi o fustă dreaptă ori pantaloni drepţi cu talie înaltă.

Comentarii: