REVIEW

Cum să faci economie la căldură fără a avea frig în casă: Trucul la care poți apela cu încredere

Avand in vedere faptul ca mai toate preturile au explodat in ultima vreme, oamenii au gasit modul inedit prin care poti face economie la caldura. Astfel facturile nu te vor mai speria la final de luna.

Modul inedit prin care poti face economie la caldura

Pentru a te asigura ca factura la electricitate va fi cat mai mica, dar in acelasi timp in casa ta sa fie caldura, este nevoie sa nu irosesti deloc caldura data de calorifere. Ai nevoie de un singur produs care te ajuta si vei vedea rezultate neasteptate.

Potrivit specialistilor, in casa ar trebui sa fie o temperatura intre 18 si 20 de grade. O temperatura mai mare ar putea fi daunatoare si ar putea duce la facturi mari lunare.

CITEȘTE ȘI: De ce să NU usuci niciodată rufele pe calorifer /STUDIU

Se intampla ca atunci cand un calorifer este murdar sa nu emane caldura asa cum trebuie

Acest fapt aduce consecinte asupra facturii. Ce este de facut? Pentru a curata caloriferele si pentru a elimina reziduurile de praf este necesara doar o lingura de zeama de lamaie, amestecata cu bicarbonat de sodiu, recomandă acasa.ro.

CITEȘTE ȘI: Păstrează căldura în casă: Cum izolezi ferestrele pentru a nu intra frigul

Se toarna intr-un pahar de apa o lingura din sucul de la o lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu. Cu ajutorul unei carpe se sterge caloriferul cu aceste amestec, se clateste si se lasa sa se usuce. Vei vedea cum caloriferul va fi si mai eficient si, mai mult decat atat, in casa va fi un miros proaspat.

Comentarii: