REVIEW

Cum să îți cureți fierul de călcat și placa de păr, pentru a arăta ca noi – Ai nevoie de doar trei ingrediente

hotelantichemura.com

Fierul de călcat, placa de păr sau orice alte aparate cu suprafaţă plată şi de fier se pot murdări uşor când intră în contact cu substanţele chimice.

Dacă ai folosit vreodată spray pentru apretat hainele, ştii despre ce vorbim! Odată ce se murdăreşte, fierul de călcat nu va mai fi la fel de eficient, iar înlocuirea lui te poate costa destul de scump. Nu trebuie să îţi faci griji! Cu doar câteva lucruri din cămara ta, poţi curăţa orice obiect plat foarte simplu.

De fiecare dacă când observi că aparatul tău nu mai funcţionează aşa cum îţi doreşti, este bine să arunci o privire la suprafaţa plată, care se încălzeşte. Dacă este închisă la culoare sau au apărut alte semne de murdărie pe ea, trebuie neapărat să o cureţi, dacă nu îţi doreşti să ajungi să înlocuieşti cu totul produsul. Ai nevoie doar 3 lucruri din casă ca trucul să dea roade.

CITEȘTE ȘI: Scapă de cutele de pe haine, fără fier de călcat! Metode alternative de îndreptare

Ai nevoie de:

  • Praf de copt sau bicarbonat de sodiu
  • Apă oxigenată
  • Burete
  • O lavetă curată

Aşa cureţi corect produsele din fier

Pasul 1

Amestecă 2 linguri de praf de copt sau bicarbonat de sodiu cu o lingură de apă oxigenată, până când se formează o pastă groasă. Dacă compoziţia este prea groasă, adaugă mai multă apă oxigenată, iar dacă este prea subţire, mai pune bicarbonat de sodiu / praf de copt. Ai grijă să nu introduci în gură sau în ochi pasta de bicarbondat de sodiu / praf de copt, aceste substanţe pot avea efecte alergice.

Pasul 2

Aplică pasta formată pe suprafaţa plată a plăcii tale de păr sau pe fierul de călcat, întinde şi las-o să acţioneze pentru 5-10 minute. După acest timp, freacă bine cu un burete până când dispare complet toată murdăria.

Pasul 3

Îndepărtează pasta cu o lavetă curată.

CITEȘTE ȘI: Fierul de călcat nu e doar pentru haine: Alte lucruri utile pe care ‘ştie’ să le facă

Tutorial video

Dacă nu te-am convins încă să încerci trucul, urmăreşte acest video ca să vezi cât de repede poţi îndepărta murdăria de pe placa de păr:

Comentarii: