MODA

Cum să te îmbraci ca să arăți cu 10 ani mai tânără: Miciile detalii care fac diferența

rm-style.com

Oamenii care sunt tineri la suflet au, de fapt, un creier care îmbătrânește mai lent, se arată într-un studiu. Evident, vrem să arătăm așa cum ne simțim, hainele jucând un rol destul de semnificativ în acest sens.

Cu toate acestea, este posibil să nu fie atât de ușor să alegem în mod corespunzător stilul ideal doar prin verificarea noilor colecții pe care magazinele le pot oferi.

Nu alege printuri îndrăznețe

brightside.me

Este extrem de greu să găsești printuri frumoase care să arate atât tineresc, cât și sofisticat. Mai mult, dacă printul este supradimensionat, te va face să arăți mai mare în general, iar acest lucru va adăuga o anumită vârstă aspectului tău, potrivit brightside.me. În schimb, printurile mai mici sau texturile simple te vor face să arăți mai subțire și mai tânără.

CITEȘTE ȘI: Lenjeria intimă care te avantajează cel mai mult: Forma posteriorului contează în ceea ce alegi

Poartă blugi skinny

brightside.me

Scapă de toți blugii care largi și ciudați. În schimb, ia-ți o pereche de blugi skinny. Aceștia arată întotdeauna elegant și se potrivesc cu ușurință cu bluze de diferite modele. Mai mult, îți evidențiază silueta și vei arăta mai subțire și mai tânără în ele.

Ai grijă la hainele fără formă, lăbărțate

brightside.me

Hainele supradimensionate pot părea o soluție bună, mai ales dacă doriți să îți ascunzi zona burticii. Cu toate acestea, ele pot lucra împotriva ta și te pot face să arăți și mai mare. O jachetă mai scurtă care se termină la mijlocul șoldului și care îți definește talia va fi mai măgulitoare și vei arăta mai tânără.

Evidențiază talia

brightside.me

Pe măsură ce îmbătrânim, bustul și abdomenul nostru par să se îmbine într-unul singur. Deci, evidențierea taliei, ori de câte ori este posibil, este cheia pentru a arăta mai tânără. Alege o curea lată, un blazer băgat în pantaloni sau un cardigan care se leagă în talie pentru a obține acest efect.

Atenție la ochelarii de soare

brightside.me

Ochelarii de soare aleși corect îți pot moderniza foarte mult aspectul. De exemplu, ochelarii ce au forma ochilor de pisică pot corecta problema cu colțurile exterioare ale ochilor coborâți și te pot face să arăți mai tânără.

CITEȘTE ȘI: Cum să îți alegi pantalonii: Care model ți se potrivește cel mai bine în funcție de forma corpului tău

Alege bijuterii finuțe, simple

brightside.me

În timp ce generațiile mai în vârstă sunt mari fani ai bijuteriilor care arată luxos și masiv, tinerii preferă accesorii mai minimaliste. Așadar, în loc să îți îngrămădești brățări și coliere, ia în considerare îndepărtarea câtorva dintre ele.

Nu purtați prea mult negru

brightside.me

Negrul conturează cu siguranță figura și se potrivește pentru aproape orice ocazie. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră tinde să devină mai palidă, astfel încât purtarea hainelor negre poate crea un contrast dur – în special pe fața ta. Poate accentua ridurile și evidenția umbrele întunecate de sub bărbie și din jurul ochilor.

Poartă sutienul de mărimea potrivită

brightside.me

A purta sutienul greșit nu este doar inconfortabil, ci poate adăuga mai mult de 10 ani look-ului tău. Deoarece afectează modul în care se potrivesc hainele tale și, dacă este ales greșit, te va face să te relaxezi și silueta ta va arăta mai ondulată.

Acordă atenție decolteului

brightside.me

Poate că încerci să ascunzi un gât îmbătrânit sub haine, dar, de fapt, un decolteu deschis te va face să arăți mai tânără și mai atractivă. Încearcă un pulover, geacă sau rochie cu guler în V cu guler îngust, cu volane.

Nu purtați pantaloni capri prea scurți

brightside.me

Pantalonii capri prea scurți au tendința de a scurta picioarele și evidențiază coapsele largi sau musculare. În schimb, ar trebui să alegi o pereche de pantaloni care se termină în zona unde e cea mai subțire parte a piciorului.

Comentarii: