SANATATE

Cum să trăiești o viață lungă: Ai de respectat doar patru reguli

popsugar.co.uk

Cum să trăiești o viață lungă: Ai de respectat doar patru reguli. Respectarea a patru reguli ajută la menţinerea unei stări bune de sănătate pentru mulţi ani.

Cum să trăiești o viață lungă: Ai de respectat doar patru reguli

Secretele longevităţii au fost dezvăluite de dr.Heidi Tissenbaum, profesor de biologie moleculară, celulară şi oncologică la University of Massachusetts Medical School (SUA).

CITEȘTE ȘI: Celebrul Jamie Oliver dezvăluie cele 14 alimente care garantează longevitatea. Nu sunt deloc greu de găsit

Reducerea aportului de zahăr

Potrivit acesteia, primul pas este reducerea aportului de zahăr. Consumul pe termen lung al acestui produs contribuie la dezvoltarea diabetului, bolii Alzheimer şi altor afecţiuni.

Evită sedentarismul

De asemenea, trebuie evitat un stil de viaţă sedentar în mod constant. Organismul are nevoie de activitate fizică, dar şi de antrenament pentru creier, potrivit rador.ro.

Fructe și legume proaspete

Pentru o viaţă lungă şi o stare bună de sănătate, trebuie acordată o atenţie deosebită dietei, din care nu trebuie să lipsească legumele şi fructele proaspete, care ajută la evitarea creşterii nivelului de zahăr în sânge.

CITEȘTE ȘI: Oamenii de ştiinţă prezintă LISTA: Cei 36 de nutrienți care îți asigură longevitatea

Bună dispoziție

Specialistul recomandă ca regulă de bază menţinerea într-o dispoziţie bună şi pozitivă. Potrivit cercetărilor, aceste reguli prelungesc viaţa.

Comentarii: