LIFESTYLE

Cumpăna vieții pentru Daniel Buzdugan! Cum s-a întors prezentatorul la credință

S-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, chiar după ce Daniel Buzdugan vizitase mormântul lui Arsenie Boca. Și chiar el le-a mărturisit asta prietenilor virtuali într-o postare pe Facebook.

Celebrul om de radio și tv s-a întors la locația unde era cazat și a intrat la duș, dar a alunecat pe gresia udă din baie şi a căzut, izbindu-şi capul de cadă şi dizlocându-şi umărul.

„Simţeam cum mă lasă puterile. Mă luase frica. Frica de moarte şi pentru că nu eram pregătit pentru ce va urma. Am început să mă rog încontinuu: «Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieşte-mă pe mine păcătosul, robul tău Daniel», şi

«Sfinte Părinte Arsenie Boca, roagă-te pentru mine», pânâ mi-am revenit cât de cât. Nu-mi venea să cred ce mi se întâmplase şi mai ales cât de rapid a fost totul, fulgerător“, scrie Daniel Buzdugan în postarea sa.

I-a așteptat pe medici cu frica în sân. A fost transportat la Spitajul Judeţean din Deva, apoi la Bucureşti, unde a fost operat vreme de cinci ore și i s-a introdus o tijă de titan.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Suferințele se întâmplă cu un rost!”

Buzdugan a mărturisit apoi că nădejdea a găsit-o în Cel de Sus, iar „lunile grele de recuperare“ l-au ajutat să revină și mai tare spre credință.

”În fine, trec peste durere, lunile grele de recuperare şi peste sperietură şi vreau să vă spun că perioada aceea a fost una foarte benefică sufletului meu, m-am întors la Dumnezeu, am fost mai aproape de El, m-am regăsit, mergând aproape în fiecare seară la biserică, la Patriarhie sau la Mănăstirea Radu Vodă.

Credinţa în Dumnezeu ne dă linişte sufletească în orice împrejurime ne-am afla. Da, da, chiar în orice împrejurare. Suferinţele prin care trecem, inevitabil se întâmplă cu un rost.”, a mai spus atunci celebrul prezentator.

 

 

 

 

Comentarii: