LIFESTYLE

Un cunoscut nutriționist acuză vedetele: Nu spun adevărul despre siluete

Foto: Pinterest.com

Vedetele, de la noi, din afară, ne lasă să vedem o parte din viața lor prin pozele postate pe rețelele de socializare. Nu de puține ori putem vedea care sunt alegerile culinare ale acestora. Uimirea apare când aceste alegeri culinare nu se potrivesc cu imaginea lor. Atunci apare întrebarea: cum de pot mânca atâtea bunătăți fără să se vadă pe silueta lor (ca la noi oamenii de rând)?

Iată explicația pe care nutriționistul Mihaela Bilic a dat-o pe pagina sa de facebook:

„Când vine vorba de siluetă, vedetele nu spun adevărul! Fie că eşti la Hollywood, Londra, Paris sau Bucureşti, statutul de vedetă, persoană publică sau artist implică sacrificii. Stilul de viaţă, deciziile pe care le iei sunt subordonate imaginii, carierei. Trebuie să arăţi într-un anumit fel, succesul tău depinde de asta!

CITEȘTE ȘI: Mihaela Bilic: DIFERENȚA dintre alimentele expirate și cele stricate este…

Faptul că nimeni nu recunoaşte nu înseamnă că nu e greu. Cel puţin din punct de vedere al dietei pot să vă spun că lucrurile nu sunt tocmai roz. Una e ce se spune, ce se declară, ce apare în media şi alta e realitatea. Mărimea zero la haine se obţine prin înfometare, nici vorba de diete sănătoase, personalizate sau echilibrate. Când mănânci 500 calorii/zi chiar nu mai contează daca tu spui că faci detox sau eşti vegetarian.

Fetele pe care le invidiaţi în reviste sunt departe de a fi un model de conduită alimentară. Însă pentru ele a fi slab înseamnă bani şi succes, e pragmatic, trist şi greu. De la manechinele din lumea modei până la actriţe şi cântăreţe, toate se înfometează.

CITEȘTE ȘI: Îţi place PIFTIA? ce spune un cunoscut nutriţionist despre acest fel de mâncare

Dramatic este că nimeni nu recunoaşte, ba mai mult, creează iluzia că ele chiar mănâncă normal. Îşi fac poze cu dulciuri şi pizza în mână, spun că au metabolism bun şi că fac mult sport… Nu le credeţi, nu încercaţi să fiţi ca ele, veţi plăti un preţ greu: sănătatea, echilibrul şi bucuria voastră. Nimănui nu-i este bine sau uşor să se înfometeze, din păcate vedetele sunt obligate să facă asta. Pentru că banii şi faima vin la pachet doar cu o siluetă mărimea zero!”, a scris expertul în alimentatie pe pagina sa de Facebook.

Comentarii: