LIFESTYLE

Cuplul HOT de la Premiile Olivier 2017: Kit Harrington și Rose Leslie

Foto: dailymail.co.uk

Inevitabila paradă a ținutelor de gală ale vedetelor prezente ieri seară, la Royal Albert Hall din Kensington, Londra, la decernarea premiilor  Laurence Olivier 2017, a fost eclipsată de prezența celui mai HOT cuplu al momentului.

Este vorba de Kit Harrington și Rose Leslie, cei doi actori din Game Of Thrones, a căror relație a trecut dincolo de ecran, în viața reală.

Actrița scoțiană, în vârstă de 30 de ani, câștigătoare a premiului BAFTA, a atras toate privirile prin ținuta abordată. Astfel, expunându-și aproape integral corpul de invidiat, Rose Leslie a ales o roche obraznică, de un roșu aprins, din voal stratificat, transparent, lăsând la vedere lenjeria intimă aflată dedesubt, marca Chirstian Dior.

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Dimensiunea medie a penisului este în creștere! Cel puțin, așa arată studiile…

Mai mult, lăsându-și părul liber, actrița a ales în același timp un make-up minim, eclipsându-le pe toate celelalte vedete prin naturalețea sa, scrie dailymail.co.uk 

Ea a pozat alături de partenerul său, Kit Harington, al  cărui look îl completa erfect pe cel al partenerei, o cămașă de un alb clar și costum negru cu papion.

Duo pe ecrane, povestea lor de dragoste s-a încheiat la sfârșitul sezonului 4 al serialului Game of Thrones, rin moartea lui Ygritte, personajul cu spirit liber interpretat de actrița Rose Leslie.

Cei doi au fost destul de evazivi în ceea ce privește idila lor din viața reală, doar recent Kit a reamintit într-un interviu modul în care el s-a îndrăgostit de colega de platou, în timpul filmărilor sezonului 2 al GOT, din Islanda.

 

Comentarii: