LIFESTYLE

Dimensiunea medie a penisului este în creștere! Cel puțin, așa arată studiile…

 

Vești bune, doamnelor!

După atâtea vești sumbre, iată și una îmbucurătoare!

Potrivit unui studiu, realizat la cererea producătorului de prezervative SKYN, măsura organului sexual masculin a înregistrat o creștere de 2,53 cm, scriu cei de la The Chronicle

Foto: Pinterest.com / The Chronicle

Mărimea penisului esteîn creștere. Cel puțin așa pare!

Cercetarea a contabilizat 15.521 de bărbați, iar potrivit studiului dimensiunea medie a penisului, pentru cei cu vârsta între 18-34 de ani (așa numita Generație Millenium), este de 15,4 cm.

Așadar, tineretul de azi are șanse reduse să obțină o casă sau să se gândească la pensie, dar este binecuvantat prin alte lucruri.

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

Și, totusi, ca orice studiu realizat pe marginea acestui subiect, experții consideră că rezultatul rămâne unul discutabil.

Asta, în primul rând pentru că – se știe! – măsurătorile sunt întotdeauna variabile când vine vorba de dimensiunea penisului, bărbații având tendința de a minți atunci când sunt întrebați de dimensiunea bărbației lor, încurajați de altfel și de opiniile experților potrivit cărora mărimea nu contează.

Bangles, brățările must-have în 2017

CIZMELE COLORATE, alegerea perfectă pentru primăverile capricioase

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

Pe de altă parte, cercetătorii au ajuns la concluzia că bărbații cu organele genitale mai lungi oferă partenerelor lor mult mai multe orgasme. Iar toate datele culese de-a lungul acestor cercetări arată că femeile își doresc un partener, în general – și ideal! – pe cineva a cărui lungime a penisului să măsoare 15,74 cm.

Comentarii: