MOMS

Cuplurile celebre care își măresc familia în 2017

Anul acesta este un an extrem de ”productiv” pentru faimoasele vedete de la Hollywood. Haideți să vedem care sunt prea-fericitele cupluri:

Amanda Seyfried & Thomas Sadoski

Amanda Seyfried și logodnicul ei Thomas Sadoski așteaptă primul lor bebeluș. Despre cât de încântat este viitorul tătic Thomas se pate deduce dintr-un interviu recent al acestuia în care declara ”Îmi petrec mult timp uitându-mă la burtica ei ce crește, zicîndu-mi în sinea mea că bebelușul nu are idee ce norocos e să aibe o mamă ca aceasta”.

Rosie Huntington-Whitely & Jason Statham

Rosie a anunțat pe Instagram vestea că ea și logodnicul ei Jason Statham așteaptă primul lor copil. Ea arată incredibil, arătându-și burtica într-un pictorial în care apare în costum de baie pe malul mării ,,Sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi faptul că eu și Jason așteptăm un copil…”

George & Amal Clooney

2017 pare să fie anul gemenilor. Presa a speculat de ceva timp că Amal este însărcinată, însă doar de curând zvonurile au fost confirmate de cei doi părinți… de gemeni. Felicitari familiei Clooney!

Beyonce & Jay Z

Nu puteam să-i uităm tocmai pe Beyonce și Jay Z.  Beyonce practic a aruncat în aer presa (și internetul!) anunțând pe site-urile de socializare că este însărcinată: ,”Vrem să împărtășim dragostea și fericirea cu voi. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem nespus de încântați că familia noastră va mai avea încă doi membrii și vă mulțumim pentru urările de bine.” Despre cât de fericită este viitoare mămică puteți observa în pictorialul extraordinar, publicat exclusiv pe site-ul ei, în care se mândrește cu burtica de graviduță.

 

Cheryl Cole & Liam Payne

Cheryl și-a ținut admiratorii în suspans luni de zile, lăsându-i să se întrebe dacă este sau nu însărcinată. Dar când s-a afișat în această rochie mulată, semnată Alexander Wang totul a fost clar, frumoasa Cheryl este însărcinată!

 

Marion Cotillard & Guillaume Canet

Actrița a anunțat pe Instagram a doua ei sarcină cu partenerul ei, Guillaume Canet, desființând așadar toate zvonurile în care a fost implicată privitoare la Brangelina.

Natalie Portman & Benjamin Millepied

O altă viitoare mămică celebră este Natalie Portman, care, împreună cu soțul ei Benjamin, așteaptă cel de-al doilea copil, neascunzându-și sarcina atunci când a pășit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Dealtfel, imediat după eveniment, sarcina a fost confirmată de cei de la revista People. Felicitări celor doi!

Foto: Pinterest/Twitter/Instagram 

Comentarii: