LIFESTYLE

Cutremurător! ”Brenda” scrie mesaje de adio celor dragi, cancerul e fază terminală

Editorial use only. No book cover usage. Mandatory Credit: Photo by Spelling/Kobal/REX/Shutterstock (5884781h) Shannen Doherty, Luke Perry Beverly Hills 90210 - 1990-2000 Spelling Television

Îndrăgita actriță din serialul-fenomen Beverly Hills, Shannen Doherty, trăiește momente dramatice. Iar veștile despre starea ei de sănătate sunt din ce în ce mai teribile. Cancerul s-ar fi extins deja la coloana vertebrală, iar maladia ar fi deja în stagiul 4.

Deși învinsese în primă fază cumplita boală, ”Brenda” a aflat anul trecut că i-a revenit cancerul la sân, la trei ani după ce intrase în remisie. Și cum evoluția pare să fie extrem de agresivă, actrița ar vrea să nu fie luată prin surprindere.

Recent, a decis să facă înregistrări video şi să scrie scrisori de adio pentru mama sa şi alţi membri ai familiei, a spus vedeta pentru revista ”Elle”. De asemenea vrea ca soţul său, Kurt Iswarienko (46 de ani), să afle cât de mult a contat pentru ea.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Dărâmată de moartea lui ”Dylan”

Shannen a fost tot timpul o luptătoare. Și a promis tuturor că se va bate cu boala până în ultima clipă, se va agățat de ultima șansă.

Anul trecut însă, moralul ei a primit o lovitură devastatoare. Fostul ei coleg de serial, Luke Perry, a murit în martie 2019, la numai 52 de ani.

Actorul care în serialul-fenomen Beverly Hills 90210 interpretase chiar rolul iubitului Brendei, Dylan, a suferit un accident vascular cerebral care i-a fost fatal, până la urmă.

 

 

 

 

Comentarii: