LIFESTYLE

Înfiorător, s-a pozat cu bebelușul mort în brațe! Ce vedetă a făcut asta

E tragedie în familia celebrului cântăreț John Legend. Cel mai sexy bărbat în viață al anului 2019 și soția lui au suferit o pierdere inimaginabilă pentru orice părinte. Crissy Teigen a făcut anunțul: ar fi trebuit să devină mamă, însă și-a ținut în brațe copilul mort, care s-a născut prematur și nu a supraviețuit.

“Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient”, a scris vedeta pe Instagram acolo unde a public și o serie de poze tulburătoare.

CITEȘTE ȘI: Tipare diferite de creștere la sugari, în funcție de tipul de proteine consumate / STUDIU

Mesaj emoționant pe Instagram

Chrissy și John sunt încă în stare de șoc, dar sunt conștienți că trebuie să se regrupeze, pentru ceilalți doi copii ai lor, Luna și Miles. Al treilea copilaș era băiețel și voiau să-l cheme Jack.

“Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack.

Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, a spus Chrissy Teigen.

 

 

 

Comentarii: