LIFESTYLE

Dan Bittman spune adevărul: iată de ce nu a vrut să o ceară de nevastă pe Mihaela Rădulescu!

S-au iubit pasional, au fost împreună în urmă cu două decenii, iar lumea vorbea despre o poveste care se va sfârși la altar. Mai ales că Mihaela Rădulescu nu s-ar fi sfiit să le spună apropiaților că ar vrea să primească inelul de la Dan Bittman.

Doar că celebrul artist n-a făcut pasul niciodată, în ciuda discuțiilor avute pe această temă cu fosta iubită. Care i-ar fi mărturisit și lui că și-ar fi dorit o viață în doi cu el.

”Era un loc unde mergeam noi cu plăcere și îmi spunea că o să-mi facă micul dejun și nu știu ce…Nu știu de ce n-am putut să o cer în căsătorie pe Mihaela Rădulescu”, a povestit cântărețul, acum, la ani buni de la acel moment.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

”S-ar fi putut să nu fie doar a mea!”

Până la urmă, motivul pentru care Dan Bittman n-a vrut niciodată o căsnicie cu Mihaela Rădulescu – cu un mariaj la activ pe vremea aceea – a fost că… i-a fost frică. Frică să nu fie înșelat de focoasa vedetă, ajunsă acum la statutul de divă de Monaco.

”Mi se părea că e foarte, foarte frumoasă, dar și foarte alunecoasă. Mi-a fost frică să fiu cu așa o frumusețe pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea… Și m-am gândit: de ce eu? De ce să cadă năpasta pe mine? Mai bine să rămânem prieteni…”, a spus Bittman la Kanal D.

Între timp, Mihaela Rădulescu a mai bifat două căsnicii, încheiate toate cu divorț. Iar cu Bittman – care nu s-a însurat niciodată, nici măcar cu mama copiilor lui cu care a stat împreună 22 de ani – a păstrat, spune el, o relație de amiciție.

 

 

 

Comentarii: