LIFESTYLE

Dan Negru, liderul audiențelor tv de Revelion, este și șeful ”la bani”. Ce salariu colosal ar încasa, dar și ceea ce nu știați despre îndrăgitul realizator de divertisment

Îl urmăriți de mai bine de 20 de ani, sezon de sezon, Revelion după Revelion și tot la el reveniți și anul următor. Pentru că se știe, Dan Negru este liderul absolut al spectacolelor tv pregătite pentru noapte dintre ani. E ”regele audiențelor”, așa cum îl numesc în glumă colegii lui din Antene.

Despre Dan Negru se știu și se discută multe. Că face naveta la Timișoara, acolo unde fuge în fiecare weekend, cu soția și cei doi copii, că are un salariu fabulos, cu 6 cifre, cum susțin multe tabloide. Dar ceea ce se vorbește mai puțin spre deloc e că Dan Negru este unul dintre cei mai credincioși oameni din show-bizz.

 

Citeşte şi: Fostul impresar Ioan Becali a refuzat să împartă celula cu violatori sau pedofili. Deținuții și gardienii îl strigau Don Giovani

 

În pelerinaj la Sfânta Parascheva

În jurul datei de 14 octombrie, pe Dan Negru îl veți găsi cu siguranță într-un loc anume. La cozile interminabile din fața catedralei din Iași, acolo unde mii de credincioși așteaptă să ajungă la racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

Dan Negru merge la slujba Preacuvioasei de ani buni, ba chiar în ultimele pelerinaje și-a dus acolo și mama. Se pierde în mulțime și extrem de rare au fost cazurile în care oamenii îl recunosc pe popularul realizator și moderator de show-uri tv.

 

Dispute virtuale cu ateii

Și deși ar părea că vrea să țină totul oarecum ferit, Dan Negru nu se poate abține însă și renunță uneori la discreție, atunci când anumite comentarii care se fac pe marginea credincioșilor care îndură ploaia, uneori, frigul și mai ales ironiile unora.

„Mă întorc la Iași an după an ca să capăt credință de la Sfânta Parascheva și întodeauna în drumul spre Iași caut mănăstirile Moldovei… Știu că e cool să batjocorești orice ține de credință și să crezi că religia e o modă învechită, dar mie credința mi-a fost de ajutor adeseori”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Altădată,  unul dintre cei mai longevivi prezentatori de divertisment are un discurs mai dur chiar.

„Ultimul recensământ spune că doar 0,2 % din români s-au declarat atei. Cum de procentul ăsta mic e cel mai prezent în media, cel mai vocal și cel mai activ pe net sau tv? Cei 0,2 își bat joc în mod constant de religie, de sărbători, de credință, considerându-ne pe noi, ceilalți 99%, inapoiați!”, a fost mesajul lui Dan Negru de pe contul lui de socializare.

 

Salariu de 135000 de euro?

Recent, în media a apărut un top al celor mai bine plătiți oameni din televiziune, acolo unde evident, pe primul loc s-ar afla Andreea Esca. Prezentatoarea Pro Tv ar domina autoritar acest clasament, cu un presupus salariu  de 40.000-50.000 de euro pe lună. Vedeta știrilor ar fi urmată de Dan Negru.

Celebrul realizator de la Antena 1 a reacționat imediat, tot pe contul personal de Facebook: „ A apărut azi un alt clasament al salariilor în televiziune și m-am văzut pe locul doi după Esca…???. NU! Nu iau 135 mii de euro/sezon, după cum sunt sigur că nici Esca nu ia milionul pe an pe „fluturaș”. Dar dacă e atâta interes, înseamnă ca o să fie cool ziua în care o să-mi arăt ”fluturașul” de Revelion” , a fost mesajul lui Dan Negru.

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Refuză să facă publicitate

Despre Dan Negru se știe că este vedeta care își alege cu grijă evenimente private de prezentare și că refuză să apară în reclame. De ce?:

”Cred că am pierdut niște zeci de mii de euro în anii ăștia refuzând să apar în reclame, dar mă simt mai confortabil așa. Adeseori, când am discuții cu diverse agenții de publicitate pentru oferte de campanii, oamenii sunt nedumeriți că imaginea mea de zgârcit contravine refuzurilor mele. Cred că vedetele de la noi se vând încă foarte ieftin. Fie că e vorba de spectacole, fie că e vorba de campanii de publicitate!”, a explicat celebrul prezentator.

 

 

 

 

 

Comentarii: