LIFESTYLE

Dan Negru și Florin Piersic, chemați la pachet în politică: `E trist că îi propune unuia ca Negru să candideze. E lipsă de seriozitate!`

De când s-a legitimat ca unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, pe numele lui Dan Negru au curs oferte fără număr. Oferte nu doar din televiziune sau din presă, Dan Negru a fost mereu pe radarul partidelor politice, notorietatea sa fiind extrem de ofertantă pentru această zonă.

Cancan.ro susține că zilele trecute celebrul prezentator a primit o nouă ofertă, în care ar fi inclus și marele actor Florin Piersic, un personaj la fel de popular printre românii de toate vârstele. La fel ca Regele audiențelor, Piersic senior este printre personalitățile care au primit vot de încredere foarte mare din partea oamenilor.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Dar ca și alte tentative de cooptare în politică, și aceasta s-ar fi soldat cu același rezultat. Adică răspunsul lui Dan Negru a fost că rămâne să lucreze la cele două emisiuni cu care face audiență la Kanal D, ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”.

”Cu câteva săptămâni în urmă m-a sunat Dan Voiculescu să-mi propună să candidez. La primăria Timișoarei mi se propune o dată la 4 ani candidatura. Sunt partide serioase care mi-au propus candidatura în Parlament. Asta arată neseriozitatea politicii româneșți.

Nu are nicio treabă notorietatea mea câștigată pe platourile de televiziune cu experiența mea în politică sau administrație. E trist că politica românească îi propune unuia ca Negru să candideze. E lipsă de seriozitate”, spunea celebrul prezentator recent pentru Viva.

 

 

 

Comentarii: