LIFESTYLE

Irinel Columbeanu le-a făcut prințese când era milionar, cum au reacționat fostele iubite când afaceristul a sărăcit! Romanița Iovan a dat cărțile pe față!

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au format unul dintre cuplurile în mare vogă la începutul anilor 2000. Și chiar dacă după o perioadă, drumurile li s-au despărțit, creatoarea de modă și afaceristul au rămas prieteni foarte buni, având în vedere că se cunosc de mai bine de 30 de ani.

„Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet.

Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă. Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun”, a explicat fostul model la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

De altfel, când lui Iri i-a fost extrem de greu, după ce a pierdut averea, a rămas falit și fără reședința de la Izvorani, arsă ulterior într-un incendiu, Romanița a fost cea care l-a sprijinit.

„Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a recunoscut creatoarea de modă, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, refuzând însă să dea și detalii în ceea ce a constat ajutorul pe care i l-a oferit milionarului ajuns la sapă de lemn.

 

 

 

 

 

Comentarii: