LIFESTYLE

Irinel Columbeanu, despre fostele iubite! A scris totul în cartea lui

Zeci de milioane de dolari în cont, petreceri fastuoase, femei râvnite și opulență. Era viața lui Irinel Columbeanu în urmă cu opt ani.

Doar că Iri a vrut să riște și s-a lansat în afaceri care l-au lăsat falit, cum a fost fabrica de ciment în Gorj. A împrumutat de la bănci sume uriașe, însă columbeanitul a fost un mare chix.

Fostul milionar a ajuns  să trăiască acum ca un om modest, cu chirie, într-un apartament din Colentina. Iar vila pe care o părăsise în clipa în care creditorii s-au năpustit asupra lui a ars într-un incendiu anul trecut. Irinel s-a adaptat, zice el, și s-a apucat de scris.

„Am început să scriu cartea pe 5 ianuarie anul acesta. Primul volum a fost al jinduielii, a doua carte e cea a abundenței. Vor fi secrete în cărți.

Atunci când scriam parcă ieșea textul singur din pix. Am vrut să mă pun în pantofii cititorului. A fost mult material, de aceea am secționat cartea în trei. Multe chestii se leagă de la sine.

Primul roman se lansează pe 15 decembrie. Toate trei volumele sunt interesante. Nu mi-e dor de viața opulentă. Mă simt mai bine acum decât atunci”, a mărturisit Irinel Columbeanu la Xtra Night Show la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

”Au ars amintirile!”

Odată cu impozanta reședință de la Izvorani, au ars și amintirile lui Irinel. Printre ele, tablourile fostei iubite, cântăreața Anna Lesko.

„Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”, a declarat Irinel, la „Xtra Night Show”.

De altfel, Iri a mai spus și că primul volum este dedicat iubirii sale cu vestita creatoare de modă Romanița Iovan, iar în cel de-al doilea volum vor fi detalii despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Anna Lesko și despre căsnicia cu Monica Gabor!

 

 

 

Comentarii: