LIFESTYLE

Vica Blochina vinde apartamentul de la Pițurcă! Vrea să se mute în America

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă este decisă să rupă ghinionul și să lase totul în urmă. Și nu oricum, ci la foarte mare depărate.

Concret, mai întâi în glumă, apoi cât se poate de serios, Vica Blochina a făcut următorul anunț: a pus la vânzare apartamentul primit cadou de la fostul selecționer după ce i-a născut copilul.

Mai exact, luxosul penthouse e scos pe piață de Vica la prețul de patru sute de mii de euro, cu tot ceea ce există în el.
Vica vrea să scape astfel de cadoul cu probleme. An de an, fosta balerină era chemată în judecată pentru datoriile de la întreținere, ba chiar amenințată cu evacuarea de asociația de proprietari.

“Acest apartament s-a cumpărat în 2007, cu o datorie de la firma care a construit blocul. La un moment dat a venit administrația să-mi spună că am penalități de dinainte de a cumpăra apartamentul în valoare de 10.000 de euro.

Eu nu sunt îngrijorată! O dată la doi ani, ei țipă după bani. În momentul acesta datoria este de 3.000 de euro. Și anul trecut am mai dat 3.000 de euro și m-am trezit cu alt proces. Eu plătesc penalități peste penalități. “, spunea Vica, la “Teo Show”.

CITEȘTE ȘI: TRUC genial! Ce se întâmplă dacă pui o MONEDĂ DE 5 BANI în vaza cu flori

”Vreau să trăiesc pentru mine!”

Și tot la Teo în emisiunea, Vica Blochina a anunțat și decizia de a scoate la vânzare apartamentul de la Piți. Dar nu a fost singurul șoc. Lituanianca vrea să plece din România! Definitiv!

”Îmi doresc să plec din România și preconizez ca la anul să mă mut în Statele Unite… Până acum nu am vrut să plec deoarece era Edan, trebuia să-l cresc, să-l pun pe picioare, să îi ofer cea mai bună educație.

Dar acum este totul o.k., totul e cum trebuie și îmi doresc să-mi trăiesc viața pentru mine.”, a spus vedeta care a mărturisit că are deja făcut și planul de bătaie pentru schimbarea pe care are de gând să o facă în curând.

 

 

 

Comentarii: