LIFESTYLE

Dani Oțil s-a însurat azi, în secret! Are nuntă mare la restaurantul lui

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit astăzi, în mare secret, la o biserică din Capitală. Prezentatorul nu făcuse însă chiar un…secret din faptul că au de gând să ”se ia”, deoarece chiar a povestit cum s-a chinuit să facă actele cerute pentru cununie.

În plus, recent, la ultimul podcast, a numit-o pe Gabriela soția mea, așadar, mai rămânea de aflat de către fani de nuntă, masă și dans. Care evident că se ține chiar acum în restaurantul familiei din Satul Francez.

Fericirea proaspeților însurăței este totală: vor fi părinți, fotomodelul urmând să nască un băiețel în luna august, chiar în preahma zilei de naștere a celebrului său tătic.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Răduleasca postează pilde

De când vuiește show-bizz-ul că Dani va fi tată, că se însoară, singura care n-a avut nicio replică sau remarcă a fost femeia care i-a marcat viața matinalului, chiar înainte de Gabriela.

Iar culmea coincidenței, chiar în ziua căsătoriei fostului ei iubit, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj interesant pe pagina sa de Instagram.

”Zâmbește-le persoanelor triste. Plantează o floare sau un pom. Reciclează sticlele de plastic. Donează sânge. Petrece o oră ajutând copiii din orfelinate sau vreun vecin. Fă o mică donație unor persoane care au nevoie.

Gândește-te cât ești de norocos cu ceea ce ai în jurul tău. Nu ai cum să te simți trist după ce le faci un bine celor din jur, naturii sau ție însuți.”, a scris Răduleasca pe contul său de Instagram.

 

 

 

 

Comentarii: