LIFESTYLE

Dramele din viața lui Dan Bittman: a urcat pe scenă cu calmante, după ce îi murise tatăl de Revelion!

Pe Dan Bittman nu l-a prins niciodată genul dramatic sau tragic. Iar în majoritatea interviurilor, veșnicul cuceritor din show-bizz-ul românesc vorbește despre muzică și, mai ales, despre cuceririle lui.

Ei bine, de data aceasta, Bittman a dezvăluit și o altă parte a poveștii. Cea în care a suferit crunt: și-a pierdut ambii părinți, la diferență de câteva luni și a fost nevoit să-și onoreze contractele și să cânte la numai câteva ore după ce părinții lui decedaseră.

În 2011, tatăl celebrului solist s-a stins din viață chiar în noaptea dintre ani. Momentele au fost teribile, pentru că artistul avea de onorat mai multe angajamente.

„Tata a murit de Revelion 2011 dacă nu era colegul nostru, care din păcate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima dată în viață o pastilă și mi-a zis: «stai liniștit», eram praf.

Îl văzusem cu câteva ore înainte. Mi-am revenit și am cântat 3 spectacole”, a povestit Bittman la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Declarație ȘOC! Stela Popescu: ”Am avut trei vise care parcă m-au anunţat…”

”M-au sunat să vin că a murit mama!”

La doar 6 luni de când își pierduse tatăl, Dan Bittman a mai avut parte de încă un șoc. S-a întâmplat în iunie 2012, când artistul era plecat și a fost anunțat că mama lui nu mai este.

„A doua zi am realizat ce s-a întâmplat. Eram la Sighișoara și tot așa, m-au sunat de acasă să vin că mama a murit. Și am cântat, dar asta e o tragedie de fiecare dată.

Eu cel puțin sunt trecut. Acesta e prețul pe care îl plătești pentru meseria asta”, a mai dezvăluit Dan Bittman.

 

 

 

Comentarii: