LIFESTYLE

Daniel Onoriu i-a chemat la tribunal pe turcii care l-au operat la stomac! Le-a făcut și plângere penală

Daniel Onoriu a trăit un nou miracol. S-a trezit după ce a stat 55 de zile în comă la Terapie Intensivă, iar medicii nu mai dădeau șanse să supraviețuiască.

Și totul a început de la o intervenție pe care Onoriu și-a făcut-o la stomac. A vrut să slăbească și a mers în Turcia să se opereze. Apoi, a ajuns cu hemoragie la Spitalul Floreasca.

„Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața!

Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește.”, spunea nepotul regretaților Gabi Luncă și Ion Onoriu imediat ce s-a externat.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

”Nu am cerut încă daune!”

Atunci nu știa ce are de gând să facă, dar iată că, într-un final, fostul pilot s-a decis să îi tragă la răspundere pe cei care l-au operat. Mai ales că, spunea el pentru Antena 1, ceva n-a fost în regulă de la început.

„Fizic de abia pot să merg. Am fost de foarte multe ori în Turcia, spitalele sunt altfel decât la noi, dar uite că eu am avut ghinion. Cred că și-au dat seama că aveam probleme și au ascuns, ca să mă opereze, ca să îmi ia banii”,a declarat Daniel Onoriu.

Care a introdus acum plângere penală la Parchet la adresa medicilor turci. „Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează!

Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a spus Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru Click!

 

 

 

 

Comentarii: