LIFESTYLE

Daniel Onoriu trăiește un miracol: trezit din comă pentru a doua oară! Ce spune pilotul despre medicul care l-a operat la stomac

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă la Terapie Intensivă, iar medicii și apropiații nu mai credeau că-și va reveni. Însă așa cum s-a mai întâmplat și altă dată, când Daniel Onoriu s-a trezit din comă după câteva săptămâni, minunea s-a petrecut din nou. Pe 27 ianuarie, iar de 8 martie, celebrul pilot, nepot al lăutarilor Gabi Luncă și Ion Onoriu, s-a externat.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai <simplă> și <la modă> metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a fost mesajul pe care Daniel Onoriu la urcat pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI: 12 etape care preced sindromul burnout. Vezi în ce stadiu te afli

”M-a măcelărit!”

Onoriu a continuat să povestească. „Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața!

Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește.

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a mai scris pilotul după ce s-a întors acasă.

 

 

Comentarii: