LIFESTYLE

Putin și vedetele de la Hollywood: prieten cu Seagal și obsedat de Sharon Stone!

Vladimir Putin n-a făcut niciodată un secret că femeile sunt marele lui viciu. A avut amante, a fost căsătorit și a divorțat, are copii cu mai multe femei, și chiar dacă a încercat să-și țină viața amoroasă la secret, a fost dat de gol.

Chiar și în timpul interviurilor, liderul rus n-a ezitat să flirteze cu doamnele care-l chestionau. Iar pe la Hollywood a umblat vorba că a încercat o aventură cu Pamela Anderson, dar făcuse o fixație cu Sharon Stone.

“Se uită la filmele cu Sharon încontinuu. Mai ales la «Basic Instinct». E pur şi simplu obsedat să o aibă în pat pe divă şi se foloseşte de diverse evenimente umanitare pentru a o chema în Rusia, măcar să stea cu ea la aceeaşi masă”, a scris National Enquirer, citând un angajat de la Kremlin.

Celebra divă, deși divorţată de două ori, Sharon Stone n-ar fi avut ochi pentru președintele macho de la Moscova. Chiar dacă a subliniat că Putin nu ar fi genul ei, s-a declarat însă flatată de interesul celebrului șef de stat.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

Cetățenie rusă pentru actori celebri

Este virală filmarea din 2010, când la un eveniment caritabil, organizat pentru susținerea copiilor la Sankt Petersburg, celebritățile invitate, de la Sharon Stone, Kevin Costner, Kurt Russell, Goldie Hawn, Gerard Depardieu, Vincent Cassel și Monica Bellucci, l-au aplaudat frenetic pe Putin care a cântat pe scenă melodia „Blueberry Hill”.

După invazia din Crimeea, multe staruri s-au dezis de Putin. Nu însă și Gerard Depardieu, Mickey Rourke, Steven Seagal și chiar regizorul Oliver Stone. Depardieu a primit chiar cetățenie rusă, pentru a-și transfera averea acolo, deoarece taxele din Franța erau prea mari. Cetățenie a primit Seagal în 2O16, pe care l-a flatat numindu-l unul dintre marii lideri ai lumii.

 

 

 

Comentarii: