FRUMUSETE LIFESTYLE

Daniela Gyorfi și operațiile estetice! Ce semnal de alarmă trage vedeta

Daniela Gyorfi a fost una dintre artistele care a apelat la chirurgia estetică și nu numai atât. A și recunoscut că-i place să facă asta. Și-a mărit sânii, buzele, și-a lucrat nasul, fața, ba chiar și dinții.

Însă vedeta spune că intervențiile nu au fost de fiecare dată reușite. ,,Când mi-am făcut prima dată implant la sâni, mi-a pus transplantul sub glandă, așa se făcea atunci. Eu am vrut un bust mai mare, iar un doctor îți spune ce mărime ți se potrivește pentru statura ta, însă atunci, era prin anii 2000 și nu știam prea multe despre asta. Mi-am făcut un bust mai mare, însă după câteva luni sânii s-au lăsat.

După ce am născut am făcut al doilea implant la sâni, care a fost pus sub mușchi. A fost bine, dar s-a spart și a trebuit să repet operația. Mi-am pus implanturi la sâni de trei ori.”, a dezvăluit Daniela Gyorfi.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

”Mi-a greșit operația!”

Cântăreața n-a avut mereu de medici potriviți. Și spune că nu e bine să mergi acolo unde este reclamă multă. ,,M-am operat și la nas, îmi căzuse zgârciul și m-am dus și m-am operat. De dinți sunt foarte mulțumită, mi-am făcut fațetele de două ori, m-am dus la un doctor tânăr, m-a operat de două ori.

Prima dată am fost la un medic foarte popular care mi-a greșit operația. Am avut infecție la dinți, apoi am schimbat medicul, am ajuns la un dentist tânăr care a trebuit să mă opereze de două ori, s-a chinuit mult cu mine, am avut ghinion.”, a mărturisit Daniela pentru Click!.

 

 

 

 

Comentarii: