HOROSCOP

HOROSCOP 16 Mai 2022

Berbec Ești indecis, te gândești, te răzgândești, iar nehotărârea ta poate fi un impediment pentru mersul lucrurilor. Vei avea un motiv de a lucra cu spor la locul de muncă, fiind vorba de o mărire a salariului sau de o primă. În a doua parte a zilei, vei primi o invitație în oraș, este o ocazie de a te relaxa însă nu îți neglija partenerul de viață!

Taur
Ideile tale vor fi mai mult decât apreciate, nu te sfii să ți le expui față de membrii familiei, dar și vizavi de colegi, șefi. Ia o pauză și pune-ți ordine în gânduri, mai ales că ai nevoie de o minte limpede pentru a fi eficient în activitățile de la locul de muncă. În ciuda multitudinii de îndatoriri cu care ești însărcinat, vei găsi o portiță de ieșire ca să acorzi suficient timp relației de cuplu.

Gemeni
Vei fi pe tot parcursul zilei atent la ceea ce vei spune, îți vei spori atenția asupra gesturilor, întrucât cei din jur au tendința de a interpreta în mod eronat comportamentul tău. Dacă în prima parte a zilei, vei pune accent pe comunicare, îți vei exprima punctul de vedere și vei socializa, în a doua parte vei pune pe primul loc activitățile din cadrul locului de muncă.

Rac
Vei afla astăzi că nimic nu este bătut în cuie, iar planurile nu se respectă în totalitate. Vești importante apar în prima parte a zilei, ceea ce te determină să îți modifici planurile pentru această zi. În a doua parte a zilei vei fi invitat de un membru al familiei la cumpărături, pentru a profita de timpul liber. Vei primi o ofertă de nerefuzat.

CITEȘTE ȘI: Partenerii ideali pentru relații de lungă durată, în funcție de ZODIE

Leu
Prima parte a zilei îți va aduce ocazii de a discuta cu șefii, colegii, despre ce e de făcut pentru a crește veniturile. Nu te avânta în discuții care nu te privesc, căci vei contribui la amplificarea unui conflict deja început intre membrii familiei. Spre seară, se pare că vei reuni întreaga familie în jurul mese pentru a împărtăși o veste bună.

Fecioară
Veniturile au început a nu mai fi suficiente pentru nevoile tale. Astăzi se pare că ești deja hotărât pentru a schimba ceva în această privință: un nou loc de muncă. Deși activitățile de pe parcursul zilei au fost destul de obositoare, zâmbetul tău va reapărea atunci când armonia din familie este mai puternică decât discuțiile contradictorii.

Balanță
Vei fi în centrul atenției, vei beneficia de sfaturile celor dragi și, deși vei considera că nu îți vor fi de folos, în cele din urmă vei lua o decizie. În a doua parte a zilei, îți vei face timp pentru o întâlnire ce se poate sfârși cu o împăcare, căci iubirea trece peste orice impediment. Banii vor fi un motiv de îngrijorare însă ajutorul membrilor familiei te va scoate din impas.

Scorpion
Selectează cu atenție sporită activitățile și oamenii cu care vrei să interacționezi, căci nimic nu este mai neplăcut decât să nu lucrezi cu drag. Vei face un pas important în planul profesional, poate vei colabora cu oameni mai bine pregătiți în acest domeniu sau responsabilitățile vor fi înlocuite cu unele mai importante.

CITEȘTE ȘI: Romantic, prefăcut sau narcisist? Ce fel de BĂRBAT este în functie de zodie

Săgetător
Oboseala și stresul te vor pune într-un colț de umbră însă prin atitudinea ta pozitivă îți vei alimenta doza de energie din fericirea și buna dispoziție a celor dragi. Îți dorești să pui pe picioare o relație de iubire, dar nu ai curajul de a face primul pas. Nu aștepta prea mult, căci timpul trece și poate va fi prea târziu.

Capricorn
Dis-de-dimineață ești cât se poate de sigur pe propriile forțe, ceea ce îi conferă un rol principal astăzi, atât în cadrul locului de muncă, precum și în ochii familiei. În prima parte a zilei vei încerca să fii pe placul șefilor, fiind bine văzut în ochii acestora. Îți va surâde ideea unei pauze bine meritate, iar planurile pe care le vei face alături de partenerul de viață par a fi de nerealizat, după o zi lungă de muncă.

Vărsător
Acțiunile tale vor fi apreciate atât pentru calitatea lor, cât și pentru rapiditatea și iscusința ta. Vizita unor apropiați, a unui grup de prieteni, te va pune la zi cu ultimele noutăți, secrete despre un cunoscut, iar ceea ce te va încânta cu adevărat vor fi veștile legate de schimbările din cadrul locului de muncă sau ale colegilor cu care lucrezi.

Pești
Comportamentul tău firesc va fi suficient pentru a impresiona în cadrul unei întâlniri de afaceri, iar cu puțin efort vei câștiga încrederea posibililor colaboratori. În ceea ce privește viața socială, vei fi astăzi în centrul atenției cu ocazia unui eveniment important la care vei fi prezent în a doua parte a zilei. O posibilă întâlnire a sufletului-pereche va încadra această zi în categoria zilelor importante pentru tine.

Comentarii: