REVIEW

De ce ar trebui să cureți podeaua cu sare: Efectul benefic de care are parte întreaga familie

De ce ar trebui să cureți podeaua cu sare: Efectul benefic de care are parte întreaga familie. Există mai multe motive obiective pentru care o astfel de curățare ar trebui făcută de toată lumea. Curățenia periodică a casei este absolut necesară.

Praful în perioada de vară se acumulează în apartament mai repede decât de obicei. Acest lucru nu este surprinzător: ferestrele sunt deschise, iar puful de plop și alte tipuri de poluare sunt aduse în casă de acolo. Firește, pentru a o elimina, trebuie să ștergeți praful, să aspirați și să curățați podelele.

Pentru ultima procedură, există deja multe produse achiziționate care nu lasă reziduuri de săpun și fac în așa fel încât murdăria să se așeze mai rar pe suprafață. Cu toate acestea, gospodinele cu experiență știu că pentru o curățenie perfectă trebuie să clătească periodic podelele cu sare.

Se pare că este necesar să faceți acest lucru nu numai pentru ca acoperirea să dobândească o strălucire. Există mai multe alte scopuri care pot fi urmărite prin spălarea pardoselilor cu sare.

CITEȘTE ȘI: 10 obiceiuri de curățenie care fac mai mult rău decât bine

De ce ar trebui să cureți podeaua cu sare: Efectul benefic de care are parte întreaga familie

Inevident și interesant În timpul curățării cu sare, nu numai că puteți curăța camera de murdărie, dar puteți efectua și o curățare energetică a casei – aura de nenorocire și energia negativă acumulată anterior vor părăsi camera.

Astfel, nenorocirile și necazurile vor înceta să-i mai bântuie pe proprietari, iar prosperitatea și fericirea vor fi atrase mult mai bine. Există situații în care spălarea podelelor cu sare este pur și simplu necesară.

De exemplu, atunci când oamenii de acasă suferă în mod constant de insomnie și dureri de cap, iar dacă chiar adorm, este cu coșmaruri. Când soții se ceartă într-un loc gol, copiii nu ascultă părinții și adesea se îmbolnăvesc.

Lucrurile din casă se strică adesea fără motiv, iar plantele și florile se ofilesc. Iar bunăstarea financiară nu vine, deși toată lumea muncește până la epuizare. Dacă observați cel puțin unul, mai multe sau toate semnele de mai sus, ar trebui să curățați urgent aura de acasă. Și puteți face acest lucru prin spălarea podelelor cu adaos de sare de masă.

Ce este necesar pentru acest lucru? Este mai bine să curățați cu sare atunci când Luna este în descreștere. Astfel, efectul va fi mult mai vizibil.

Pentru a pregăti soluția, trebuie să puneți 1 lingură de sare de masă în 10 litri de apă curată. De asemenea, puteți adăuga câteva picături din uleiul esențial preferat.

Important

Trebuie să achiziționați un pachet separat de sare de curățare. Nu o luați din același recipient în care adăugați sare în mâncare.

Înainte de a începe procesul, trebuie să deschizi ferestrele din casă pentru ca toată energia negativă să aibă o ieșire. Iar dacă vrei să faci o curățenie mai temeinică, soluția de sare poate nu doar să spele podelele, ci și să șteargă dulapurile, rafturile, comodele și alte suprafețe cu o cârpă abia umedă.

CITEȘTE ȘI: Puneți acest lucru în toaletă noaptea: Va fi strălucitor de curată până dimineața

Ar trebui să faceți curățenie într-o stare de bună dispoziție, atunci când nu sunt alte persoane în casă. Dacă din anumite motive nu este posibil să se efectueze curățarea cu sare în casă, ar trebui să folosiți opțiuni alternative: puneți saci de sare în colțurile camerelor. Lăsați-le așa timp de 24 de ore. Apoi aruncați sarea împreună cu pungile.

Curățarea cu sare trebuie făcută de două ori pe an, iarna și vara. Cu toate acestea, dacă considerați că este necesar, o puteți face mai des, în funcție de nevoile dumneavoastră, recomandă actualno.com.

Comentarii: