LIFESTYLE

De ce este Cristi Borcea idolul femeilor? Vica Blochina a dat cărțile pe față, ce a putut să spună despre afacerist cea mai cunoscută amantă din România

De ce este Cristi Borcea idolul femeilor? Vica Blochina a dat cărțile pe față, ce a putut să spună despre afacerist cea mai cunoscută amantă din România.

Vica Blochina a cunoscut celebritatea după ce s-a aflat despre relația pe care a avut-o cu fostul selecționer al echipei naționale de fotbal Victor Pițurcă. Vica și Piți au fost împreună timp de 16 ani, chiar dacă antrenorul este bărbat căsătorit. Și au și un copil, care este deja adolescent, iar acum locuiește împreună cu tatăl său.

De aceea, declarația Vicăi Blochina despre Cristi Borcea, cum că este bărbatul ideal, fiind ”plătitor”, a făcut valuri. Și chiar s-a interpretat într-un anume fel.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi pentru toate femeile: Cum îi puteţi face pe bărbaţi să vă iubească şi mai mult

Vica Blochina despre Cristi Borcea: ”E coadă la el”

Vica Blochina a ținut să lămurească aspectul acesta. Da, îl apreciază pe Cristi Borcea, dar nu și-ar dori o relație cu el. „Pur și simplu, da, eu consider că bărbatul ăla face viața așa cum este viața normal. De asta, toate femeile își doresc să facă copii cu el, este super mega plătitor. Eu nu contrazic lucrul ăsta, dar nu îmi doresc eu pentru mine. Nu se pune nicio problemă, dar, într-adevăr, știe prețul vieții și știe unde are și ce are de plată.”,  a explicat Vica Blochina la Kanal D.

”E adevărat lucrul ăsta, atât. Nu! Mai mult, niciodată, nici prin visele mele, nu a existat așa ceva, să mă gândesc la așa ceva.  Dar admir, pentru că e bărbat șmecher și știe exact cum se învârte viața. Cel mai șmecher din România. E coadă la el, se știe”, a mai precizat Vica Blochina.

„Am fost la  «  Teo Show  »  și a fost vorba despre relații și foarte des am auzit că fata a ieșit cu un băiat, a plătit jumi-juma, niște aberații pe care eu nu le înțeleg.  Mi-a venit mie un exemplu, fiind la Teo, să le dau exemplu pe Cristi Borcea, care este plătitor.

Nu există! Eu îl știu pe domnul Borcea de la Pițurcă, sunt prieteni, nici prin cap, vreodată, nu mi-a trecut de așa ceva”, a mai povestit Vica, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Comentarii: